Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Goodwe omvormers

Goodwe Omvormers

De omvormers van Goodwe zijn ontwikkeld in Duitsland en worden geproduceerd in China. Bij dit A-merk komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. Zo is elk onderdeel van deze efficiënte omvormers afkomstig van toonaangevende leveranciers en ondergaat elk product een strenge ATS-test.

Bij het Duitse toonaangevende Photon is de Goodwe omvormer getest en heeft daar een dubbele A-Rating gekregen, wat betekend dat deze omvormer in de top 10 staat uit een test van meer dan 150 omvormers! Met Goodwe kiest u altijd voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Wilt u een Goodwe omvormer voor bij uw zonnepanelen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit doet u door via onze website een terugbelverzoek achter te laten.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wat is een omvormer?

Een omvormer zet de gelijkstroom van zonnepanelen (DC) om in wisselstroom (AC). Vervolgens kunt u de opgewekte energie gebruiken in uw huis of bedrijf. Goodwe omvormers onderscheiden zich door een bijzonder hoog omzettingsrendement. De omvormers hebben een slim design en zijn nauwkeurig afgewerkt.

Professionele installatie

Voor een vakkundige plaatsing en aansluiting van uw Goodwe omvormer bent u bij Zonnepanelen Xtra aan het juiste adres. Onze Goodwe gecertificeerde vakmensen zorgen voor een professionele montage waarbij u als gebruikers maximaal rendement behaalt van uw zonnepanelen. Neem bij vragen contact op met Zonnepanelen Xtra. Wij staan u graag te woord.

Monitoring

Monitoren is mogelijk op alle door Zonnepanelen Xtra geleverde Goodwe omvormers. Hiermee kunt u de opbrengst voor verschillende tijdsvakken uitlezen, zoals per kwartier, uur, dag, maand, jaar en jaren. Standaard wordt de Goodwe omvormer gekoppeld met Wifi, op verzoek kan dit ook met UTP.

Deskundig advies

Zonnepanelen Xtra adviseert u graag met welke Goodwe omvormer het beste bij uw situatie past. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de omvormer. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Erkende installateur

Zonnepanelen Xtra is een door Goodwe erkende installateur.

Garantie

De garantie op de Goodwe omvormers is 10 jaar. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Goodwe Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Met Goodwe heeft u echte garantie, geen loze beloftes!

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Goodwe omvormer handleiding

Bent u op zoek naar de handleiding van uw Goodwe omvormer? Het kan zijn dat u deze kwijt geraakt bent. U hoeft zich dan geen zorgen te maken, wij hebben alle handleidingen op onze website staan. Op onze downloads pagina staan alle handleidingen. Scroll naar Goodwe en kies uw type. U vindt hier ook de WiFi installatie handleiding. De handleidingen zijn in het Engels en het Nederlands te vinden.

Zonnepanelen van Zonnepanelen Xtra

Naast omvormers kunt u bij ons ook terecht voor zonnepanelen. Doordat wij diverse zonnepanelen van verschillende leveranciers aanbieden, is er altijd een soort zonnepaneel dat het beste bij uw situatie past. Belangrijk bij de zonnepanelen is dus dat u er ook een omvormer bij bestelt. Wij kunnen u van dienst zijn met advies over de zonnepanelen en de omvormer en de installatie hiervan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wilt u een Goodwe omvormer bij ons aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over de opties bij uw zonnepanelen. Indien u nog geen zonnepanelen hebt, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij geven u altijd goed en gedegen advies. Ook voor het aansluiten van de omvormer kunt u bij ons terecht. Onze gecertificeerde vakmensen staan voor u klaar.

U neemt zeer eenvoudig contact met ons op door direct een offerte aan te vragen. Hebt u nog vragen omtrent de Goodwe omvormer, zonnepanelen of aanverwante zaken? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0184 – 724 999 of e-mail naar info@zonnepanelen-xtra.nl. U kunt via onze website ook een terugbelverzoek achterlaten.