Goodwe omvormers

Goodwe Omvormers

Goodwe omvormer

De omvormers van Goodwe zijn ontwikkeld in Duitsland en worden geproduceerd in China. Bij dit A-merk komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. Zo is elk onderdeel van deze efficiënte omvormers afkomstig van toonaangevende leveranciers en ondergaat elk product een strenge ATS-test.

Bij het Duitse toonaangevende Photon is de Goodwe omvormer getest en heeft daar een dubbele A-Rating gekregen, wat betekend dat deze omvormer in de top 10 staat uit een test van meer dan 150 omvormers!

Met Goodwe kiest u dus voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Wat is een omvormer?

Een omvormer zet de wisselstroom van zonnepanelen (DC) om in gelijkstroom (AC). Vervolgens kunt u de opgewekte energie gebruiken in uw huis of bedrijf. Goodwe omvormers onderscheiden zich door een bijzonder hoog omzettingsrendement. De omvormers hebben een slim design en zijn nauwkeurig afgewerkt.

Professionele installatie

Voor een vakkundige plaatsing en aansluiting van uw Goodwe omvormer bent u bij Zonnepanelen Xtra aan het juiste adres. Onze Goodwe gecertificeerde vakmensen zorgen voor een professionele montage waarbij u als gebruikers maximaal rendement behaalt van uw zonnepanelen. Neem bij vragen contact op met Zonnepanelen Xtra. Wij staan u graag te woord.

Monitoring

Monitoren is mogelijk op alle door Zonnepanelen Xtra geleverde Goodwe omvormers. Hiermee kunt u de opbrengst voor verschillende tijdsvakken uitlezen, zoals per kwartier, uur, dag, maand, jaar en jaren. Standaard wordt de Goodwe omvormer gekoppeld met Wifi, op verzoek kan dit ook met UTP.

Deskundig advies

Zonnepanelen Xtra adviseert u graag met welke Goodwe omvormer het beste bij uw situatie past. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de omvormer. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Goodwe erkende
installateur

Zonnepanelen Xtra is een door Goodwe erkende installateur.

Garantie

De garantie op de Goodwe omvormers is 10 jaar. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Goodwe Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Met Goodwe heeft u echte garantie, geen loze beloftes!