Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Installatie en Montage

Installatie en Montage

Voor een professionele installatie en montage van zonnepanelen bent u bij Zonnepanelen Xtra in Hardinxveld-Giessendam aan het juiste adres. Wij zijn een erkend installateur en onze installateurs zijn volledig gecertificeerd. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een snelle en vakkundige service. Voor de installatie en montage van zonnepanelen kunt u rekenen op een levertijd van 2 tot 16 weken.

Montage zonnepanelen

Voor iedere type dak is er een speciaal montagesysteem, die ervoor zorgen dat de zonnepanelen stevig en betrouwbaar aan het specifieke dak zijn bevestigd. Wij bevestigen het zowel op schuine en vlakke daken. Heeft uw woning of kantoor een vlak dak? Dan plaatsen wij de zonnepanelen op een frame. Zo worden de zonnepanelen op een hellingshoek geplaatst van 10-30°. Hiermee behaalt u de optimale rendement vanuit uw panelen. Zonnepanelen Xtra verzorgt de professionele installatie voor uw zonnepanelen.

Veilige installatie met optimaal rendement

Wij monteren de zonnepanelen zodanig dat deze optimaal presteren en tegelijkertijd bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Zonnepanelen Xtra verzorgt eveneens de aansluiting van omvormers, de kabels van de omvormer naar de meterkast en de eventuele uitbreiding van extra groepen in de meterkast. Ook werken wij alles netjes weg en laten uw woning/kantoor opgeruimd achter. Kortom, Zonnepanelen Xtra maakt de complete installatie klaar voor gebruik om uw eigen duurzame stroom op te wekken!

Zelf installeren*

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om (een deel van) de installatie zelf* uit te voeren. Zonnepanelen Xtra staat u graag bij met deskundig advies. De montage en installatie van de zonnepanelen en werkzaamheden in de meterkast kunt u het beste door een erkend installateur laten uitvoeren.

*Werken met elektriciteit en het monteren & installeren van zonnepanelen op een dak is niet zonder gevaar. Neem alle voorzorgsmaatregelen en doe het niet als u er niet zeker van bent.