Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

LG zonnepanelen

25 jaar garantie

NeON2 techniek

Hoogste opbrengst

90,08% opbrengstgarantie

LG zonnepanelen

Helaas zijn de LG zonnepanelen niet meer te leveren omdat LG in Juli 2022 is gestopt met de productie van zonnepanelen.

Als vervanger leveren wij de zonnepanelen van Sharp en Sonnenstromfabrik, de laatste wordt in Duitsland geproduceerd.

 

Als het gaat om efficiëntie en betrouwbaarheid zijn LG zonnepanelen een uitstekende keuze. Doordat LG Solar het gehele productieproces beheert, bent u altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit zonnepanelen. Zo kunt u rekenen op een hoge elektriciteitsproductie en een extreem lange levensduur.

De investering in zonnepanelen van dit A-merk verdient u vanzelf terug: na 5 tot 7 jaar al. De volledige productgarantie van alle LG NeON 2 en type R zonnepanelen is 25 jaar.

Overweegt u zonnepanelen aan te schaffen? Kies dan voor de zonnepanelen van het topmerk LG Solar. Wenst u advies voordat u tot een aankoop overgaat? Maak dan een bel mij terug-afspraak op onze website.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Esthetisch verantwoord

LG Solar levert esthetisch de mooiste zonnepanelen. Deze zijn echt diepzwart om te zien. Dit komt mede door de CELLO techniek die LG gebruikt. Door deze techniek zijn de contactlijnen nagenoeg niet meer zichtbaar en geeft dit een esthetisch mooi zwart geheel.

De laatste modellen van LG Solar zijn gebaseerd op back-contact techniek. Deze zijn helemaal egaal zwart, zonder ook maar één lijntje. De LG zonnepanelen hebben een vermogen tot vanaf 340Wp, 350 Wp, 355 Wp en 360 Wp.

NeON 2 techniek

LG gebruikt voor hun zonnecellen een NeON 2 techniek. Dit betekent dat de zonnecellen niet alleen via de voorkant zonne-energie opwekken, maar ook via de achterkant. Hierdoor zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk. Wat resulteert in een opbrengst van 375 Wp en 380 Wp bij de afmetingen van 1700 x 1015 mm.

De mono kristallijne zonnemodule NeON 2 Black is het meest verkochte zonnepaneel van LG. De NeON panelen zijn in het zwart afgewerkt. Daardoor passen de zonnepanelen op ieder dak.

zonnepanelen-xtra-topbrandlg

Efficiënte modules

De efficiënte modules van LG zonnepanelen bieden een vermogen tot wel 380 Wp bij afmetingen van 170 x 101,6 cm. Hiermee behoort LG tot de leiders in de markt. De zonnepanelen gaan ten minste 30 jaar mee. Verder zijn de panelen hoogwaardig afgewerkt.

Dankzij het zwarte geanodiseerde frame steken de panelen minder af op een zwart pannendak. Tevens heeft LG ook nog een Bi-Facial zonnepaneel, deze zijn per paneel 405 Wp t/m 410 Wp. Door het design met een transparante backsheet kunnen deze LG zonnepanelen een vermogen leveren tot wel 540 Watt per paneel.

NeON R Back Contact techniek

LG Solar gebruikt voor hun type NeON R zonnecellen een Back Contact techniek. De cellen worden middels de achterzijde aan elkaar doorverbonden. Hierdoor zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk. Wat resulteert in een opbrengst van 375 Wp en 380 Wp bij LG zonnepanelen met afmetingen van 1700 x 1016 mm.

Er is geen enkele fabrikant ter wereld die dit kan evenaren. Tevens heeft dit type NeON R zonnepaneel van LG 25 jaar volledige productgarantie en een opbrengstgarantie van 92,5% over 25 jaar.

LG zonnepanelen op het dak van een huis

Verbeterde duurzaamheid en prestaties door LG zonnepanelen

Zoals gezegd maakt LG NeON R 2 Black gebruik van CELLO technologie. Deze technologie is zo bijzonder omdat het 3 balken vervangt door 12 dunne draden. Zodoende wordt de vermogensafgifte en de betrouwbaarheid verhoogd.

De NeON 2 Black is het bewijs van de inspanningen van LG voor een ongekende waarde verhoging voor de klant. Het omvat verbeterde garantie, duurzaamheid, prestaties in reële omstandigheden en een esthetisch design dat geschikt is voor alle soorten daken.

Wilt u kennis maken met LG NeON 2-N5 Black 355 Wp of eerst meer informatie willen lezen over dit type zonnepanelen? Bekijk dan de officiële Nederlandse handleiding van LG. Hierin leest u onder meer over de afmetingen van de LG NeON Black zonnepanelen en de mechanische eigenschappen.

Hoogstaand keurmerk bevestigt de hoge kwaliteit

LG Solar test hun producten twee keer uitgebreider dan in de IEC-norm wordt voorgeschreven. De zonnepanelen van LG zijn door onafhankelijke installateurs erkend met het “TOP Brand PV” keurmerk. Hiermee bevestigen de installateurs de hoge kwaliteit van de zonnepanelen.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Deskundig advies en professionele aansluiting

Zonnepanelen Xtra adviseert u graag over welke LG zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Garant voor garantie

LG NeON 2-N5 zonnepanelen hebben standaard 25 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie. De back-contact zonnepanelen type R van LG hebben ook 25 jaar product garantie. Tevens heeft u bij Zonnepanelen Xtra ook recht op garantie. Maar u heeft ook rechtstreeks garantie bij LG Nederland. Mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht.

LG heeft wereldwijd een omzet van meer dan 55 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met LG heeft u echte garantie, geen loze beloftes.

De prijs van LG zonnepanelen

Wat kosten LG zonnepanelen precies en hoeveel zonnepanelen passen er eigenlijk op mijn dak? Op onze website kunt u dit snel en eenvoudig berekenen. Het enige wat u hiervoor moet invullen zijn gegevens over uw daktype. Wij berekenen dan de opbrengst voor u. Omdat elk dak anders is, is de prijs voor LG zonnepanelen lastig vast te stellen. Daarom noemen wij geen prijzen op onze website.

Als u een aanvraag plaatst bij Zonnepanelen Xtra ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Hierop staat de exacte prijs van uw LG zonnepanelen.

Bespaar direct na aanschaf €100 euro

U bent zich er vast van bewust dat zonnepanelen een investering is voor de lange termijn. Over een aantal jaren heeft u flink financieel profijt van de zonnecellen op uw dak. Direct merkt u al verschil op uw bankrekening: uw maandlasten gaan met €50,- tot €100,- of nog meer omlaag. Bovendien gaat de waarde van uw woning omhoog.

De aanschaf wordt nog aantrekkelijker: dankzij de huidige BTW teruggave krijgt u +/- 21 procent BTW retour. Het rendement op de investering kan zelfs oplopen tot boven de 20 procent, rendementen van 15 tot 22 procent, zijn sowieso mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor LG zonnepanelen

Bent u ook overtuigd geraakt van de voordelen van LG zonnepanelen? Neem dan contact op met de adviseurs van Zonnepanelen Xtra. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u direct de prijs voor uw LG Zonnepanelen. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of mail ons dan gerust, wij geven u graag meer informatie over onze producten.