LG zonnepanelen

25 jaar garantie

NeON2 techniek

Hoogste opbrengst

90,08% opbrengstgarantie

LG zonnepanelen: een topmerk te koop bij Zonnepanelen Xtra

Als het gaat om efficiëntie en betrouwbaarheid zijn LG zonnepanelen een uitstekende keuze. Doordat LG het gehele productieproces beheert bent u altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit zonnepanelen. Zo kunt u rekenen op een hoge elektriciteitsproductie en een extreem lange levensduur.

De investering in zonnepanelen van dit A-merk verdient u vanzelf terug. De volledige productgarantie van alle LG NeON 2 en type R zonnepanelen is 25 jaar.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Esthetisch verantwoord

LG Solar levert esthetisch de mooiste zonnepanelen. Ze zijn echt diep zwart om te zien. Dit komt mede door de CELLO techniek die LG gebruikt. Door deze techniek zijn de contactlijnen nagenoeg niet meer zichtbaar en geeft dit een esthetisch mooi zwart geheel.

De laatste modellen van LG zijn gebaseerd op back-contact techniek. Deze zijn helemaal egaal zwart, zonder ook maar één lijntje. De LG zonnepanelen hebben een vermogen tot vanaf 340Wp, 350 Wp, 355 Wp, en 360 Wp.

NeON2 techniek

LG gebruikt voor hun zonnecellen een NeON 2 techniek. Dit betekent dat de zonnecellen niet alleen via de voorkant zonne-energie opwekken, maar ook via de achterkant. Hierdoor zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk. Wat resulteert in een opbrengst van 340 Wp tot en met 360 Wp bij de afmetingen van 1685 x 1015 mm.

zonnepanelen-xtra-topbrandlg

Efficiënte modules

De efficiënte modules van LG zonnepanelen bieden een vermogen tot wel 375 Wp bij afmetingen van 170 x 101,6 cm. Hiermee behoort LG tot de leiders in de markt. De zonnepanelen gaan ten minste 30 jaar mee. Verder zijn de panelen hoogwaardig afgewerkt.

Dankzij het zwarte geanodiseerde frame steken de panelen minder af op een zwart pannendak. Tevens heeft LG ook nog een Bi-Facial zonnepaneel, deze zijn per paneel 400 Wp t/m 405 Wp. Door het design met een transparante backsheet kunnen deze LG panelen een vermogen leveren tot wel 540 Watt per paneel.

Type NeON R Back Contact techniek

LG gebruikt voor hun type NeON R zonnecellen een Back Contact techniek. De cellen worden middels de achterzijde aan elkaar doorverbonden. Hierdoor zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk. Wat resulteert in een opbrengst van 365 Wp, 370 Wp en 375 Wp bij de afmetingen van 1700 x 1016 mm.

Er is geen enkele fabrikant ter wereld die dit kan evenaren. Tevens heeft dit type NeON R zonnepaneel van LG 25 jaar volledige productgarantie en een opbrengstgarantie van 92% over 25 jaar.

LG zonnepanelen op het dak van een huis

Verbeterde duurzaamheid en prestaties

Zoals gezegd maakt LG NeON 2-V5 Black gebruik van CELLO technologie. Deze technologie is zo bijzonder omdat het 3 balken vervangt door 12 dunne draden. Zodoende wordt de vermogensafgifte en de betrouwbaarheid verhoogd.

De NeON 2 Black is het bewijs van de inspanningen van LG voor een ongekende waarde verhoging voor de klant. Het omvat verbeterde garantie, duurzaamheid, prestaties in reële omstandigheden en een esthetisch design dat geschikt is voor daken.

Wilt u kennis maken met LG NeON2-V5 Black 340 Wp of eerst meer informatie willen lezen over dit type zonnepanelen? Bekijk dan de officiële Nederlandse handleiding van LG. Hierin leest u onder meer over de afmetingen en de mechanische eigenschappen.

Hoogstaand keurmerk bevestigt de hoge kwaliteit

LG test hun producten twee keer uitgebreider dan in de IEC-norm wordt voorgeschreven. De zonnepanelen van LG zijn door onafhankelijke installateurs erkend met het “TOP Brand PV” keurmerk. Hiermee bevestigen de installateurs de hoge kwaliteit van de panelen.

Deskundig advies

Zonnepanelen Xtra adviseert u graag met welke LG zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Garantie

LG NeON2 zonnepanelen hebben 25 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie. De back-contact zonnepanelen van LG hebben ook 25 jaar product garantie! Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij LG Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! LG heeft wereldwijd een omzet van meer dan 50 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met LG heeft u echte garantie, geen loze beloftes!