LG zonnepanelen

25 jaar garantie

NeON2 techniek

Hoogste opbrengst

89,6% opbrengstgarantie

LG

LG zonnepanelen een topmerk
van Zonnepanelen Xtra

Als het gaat om efficiëntie en betrouwbaarheid zijn LG zonnepanelen een uitstekende keuze. Doordat LG het gehele productieproces beheert bent u altijd verzekerd van van de allerhoogste kwaliteit zonnepanelen. Zo kunt u rekenen op een hoge elektriciteitsproductie en een extreem lange levensduur. De investering in zonnepanelen van dit A-merk verdient u vanzelf terug. De volledige productgarantie van alle LG NeON2 en type R zonnepanelen is 25 jaar!

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Esthetisch
verantwoord

LG levert esthetisch de mooiste zonnepanelen, ze zijn echt diep zwart om te zien. Dit komt mede door de cello techniek welke LG gebruikt. Door deze techniek zijn de contactlijnen nagenoeg niet meer zichtbaar en geeft dit een esthetisch mooi zwart geheel. De laatste modellen van LG zijn gebaseerd op back-contact techniek en deze zijn echt helemaal egaal zwart , zonder ook maar 1 lijntje en met een vermogen tot vanaf 320Wp, 325 Wp, 330 Wp, 335 Wp en 340 Wp!

NeON2 techniek

LG gebruikt voor hun zonnecellen en NeON2 techniek, wat betekend dat de zonnecellen niet alleen via de voorkant stroom opwekken, maar ook via de achterkant. Hier door zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk, wat resulteert in een opbrengst van 340 Wp en 345 Wp bij de afmetingen van 1680 x 1015 mm !

zonnepanelen-xtra-topbrandlg

Efficiënte modules

De efficiënte modules van LG zonnepanelen bieden een vermogen tot wel 375 Wp bij afmetingen van 170 x 101,6 cm. Hiermee behoort LG tot de leiders in de markt. LG zonnepanelen gaan ten minste 30 jaar mee. Verder zijn de panelen hoogwaardig afgewerkt. Dankzij het zwarte geanodiseerde frame steken de panelen minder af op een zwart pannendak. Tevens heeft LG ook nog een Bi-Facial zonnepaneel deze zijn per paneel 400 Wp t/m 405 Wp. Door het design met een transparante backsheet kunnen deze panelen een vermogen leveren tot wel 540 Watt per paneel !

Type NeON R Back Contact techniek

LG gebruikt voor hun type NeON R zonnecellen een Back Contact techniek. De cellen worden middels de achterzijde aan elkaar doorverbonden en hierdoor zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk, wat resulteert in een opbrengst van 365 Wp, 370 Wp en 375 Wp bij de afmetingen van 1700 x 1016 mm , er is geen enkele fabrikant ter wereld die dit kan evenaren ! Tevens heeft dit type NeON R zonnepaneel van LG 25 jaar volledige productgarantie en een opbrengstgarantie van 92% over 25 jaar.

Deskundig advies

Zonnepanelen Xtra adviseert u graag met welke LG zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Garantie

LG NeON2 zonnepanelen hebben 25 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie. De back-contact zonnepanelen van LG hebben ook 25 jaar product garantie! Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij LG Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! LG heeft wereldwijd een omzet van meer dan 50 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met LG heeft u echte garantie, geen loze beloftes!