Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Merken

Merken

Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de beste merken, waaronder Sharp, Sonnenstromfabrik, LG en Panasonic.

sharp1-panel

SHARP

Sharp werkt al sinds 1959 aan zonne-energie. Ons verantwoordelijkheidsgevoel voor het milieu maakt Sharp wereldwijd tot een drijvende kracht achter onderzoek naar en ontwikkeling van zonnepanelen.

De PV-modules van Sharp worden geïnstalleerd in particuliere huizen, in openbare gebouwen en appartementen, in satellieten, in vuurtorens, in wegverkeer en industriële toepassingen. Het brede scala aan toepassingen bewijst dat Sharp’s PV-modules geïntegreerd kunnen worden in veel verschillende omgevingen. Voor meer informatie over Sharp zonnepanelen met 25 jaar garantie klik hier.

LG_panel

LG ZONNEPANELEN

Van het wereld bekende merk LG kunnen we zonnepanelen met een zeer hoog rendement leveren 400 WattPiek bij afmetingen van 188×105 cm , een rendement van meer dan 24% ! LG is onderscheiden met het TOP BRAND PV keurmerk. is winnaar van de Plus X Award en de Intersolar Award. Met de unieke MonoX™ NeON type 2 en R techniek van LG is dit de Rolce-Royce onder de zonnepanelen. Het LG zonnepaneel NeON R  heeft een vermogensgarantie van 25 jaar en een productgarantie van maar liefst 25 jaar. Voor meer informatie over LG zonnepanelen klik hier.

sonnestrom-panel-300x2503

SONNENSTROMFABRIK ZONNEPANELEN

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van de glas/glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik met 30 jaar garantie. Deze hoogwaardige panelen combineren geavanceerde technologie met duurzame materialen om een betrouwbare energieoplossing te bieden voor uw huis of bedrijf.

Voor meer informatie over Sonnenstromfabrik zonnepanelen klik hier.

pana-panel

PANASONIC ZONNEPANELEN

De zonnepanelen van A-merk Panasonic worden vervaardigd met de nieuwste fabricagetechnieken en zijn van absolute topkwaliteit. De HIT panelen van Panasonic staan bekend om haar hoge rendement, fantastische prestaties, slimme maatvoering en ook vanwege haar uitzonderlijke productgaranties.

De  nieuwste generatie HIT zonnepanelen van Panasonic met een vermogen van maar liefst 330 Wp. Dit 96-cels monokristallijne zonnepaneel maakt het mogelijk om ruim 25% meer vermogen te realiseren met een kwart minder materiaalkosten en is hiermee een echte uitblinker.

Het Panasonic HIT paneel heeft een vermogensgarantie van 25 jaar en een productgarantie van maar liefst 25 jaar.
De zonnepanelen van Panasonic hebben uiteraard alle belangrijke keurmerken en certificaten. Voor meer informatie over Panasonic zonnepanelen klik hier.

solarfrontier_panel2

SOLAR FONTIER CIS (DUNNE FILM) ZONNEPANELEN

Ook leveren wij CIS (dunne film) zonnepanelen van Solar Frontier , onderdeel van Shell. Deze CIS zonnepanelen zijn volkomen egaal zwart en bijzonder mooi, esthetisch verantwoord. Tevens leveren de CIS zonnepanelen zeer goede prestaties bij bewolking en schaduw. Voor meer informatie over Solar Frontier zonnepanelen klik hier.

OMVORMERS

Onze standaard omvormer is van het merk Goodwe. Deze omvormer staat in de top 10 van meer dan 150 geteste omvormers, uitgevoerd door het onafhankelijke Duitse testinstituut Photon. De Goodwe omvormer heeft een dubbele A-rating en is standaard uitgerust met een DC (gelijkstroom) schakelaar en ingebouwde Wifi. De Goodwe omvormer heeft 10 jaar garantie. Voor meer informatie over de Goodwe omvormer klik hier.

Als tweede omvormer leveren wij er een van het merk Solar Edge. Deze omvormer is o.a uitermate geschikt als er een gedeelte van de te plaatsen zonnepanelen last hebben van schaduw. Met de Solar Edge omvormer wordt namelijk elk paneel apart onafhankelijk van elkaar aangestuurd door de optimizers. Tevens is de opbrengst van elk zonnepaneel afzonderlijk uit te lezen. Deze omvormer is uitgerust met DC (gelijkstroom) schakelaar en een UTP (internet) aansluiting. Standaard heeft deze omvormer 12 jaar garantie, welke uit is te breiden naar 20 of 25 jaar en de optimizers hebben 25 jaar garantie. Voor meer informatie over de SolarEdge omvormer klik hier.

Daarnaast als 3e omvormer leveren we micro omvormers van Enphase. hiermee wordt elk paneel onafhankelijk van elkaar aangestuurd en gaan we direct met een AC kabel naar binnen. Buiten onder het paneel zit dan de omvormer en binnen is er geen omvormer meer nodig. Standaard 25 jaar garantie.

Uiteraard kunnen we ook andere merken omvormers leveren zoals SMA, ABB,  Fronius.

goodwe_omvormer-300x25jpg0

MONTAGE SYSTEMEN

Voor de montage materialen van onze zonnepanelen gebruiken wij standaard de materialen van de Nederlandse fabrikant Esdec. Op deze montage materialen heeft u 20 jaar garantie. Bij de Mono volledig zwarte zonnepanelen wordt er voor de montage ook met volledig zwarte afwerkingsmaterialen gewerkt, zodat er een esthetish verantwoorde uitstraling wordt gecreëerd.

Uiteraard kunnen we ook andere merken montage materialen leveren zoals Valk solarsytems, Schletter, Renusol, K2, Clenergy, Chiko.

flatfix_panel

PLAT DAK MET WEINIG RUIMTE

Ideaal voor platte daken met weinig ruimte hebben we een Duo, Triple, Quattro of een Oost/West opstelling. Op deze manier kunnen er op een klein dak toch meer panelen worden geplaatst.