Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Mono kristallijn zonnepanelen

Mono-kristallijn zonnepanelen

Mono-kristallijn zonnepanelen

Met een hoog rendement (18 tot 23+ procent) behoren Mono-kristallijn zonnepanelen tot de best presterende PV-panelen op de markt. In vergelijking met andere PV-panelen (poly of amorf) is dit type zonnepaneel duurder in de aanschaf, maar u heeft minder panelen nodig om hetzelfde rendement te behalen. Dankzij de stabiele en lange levensduur (30 jaar) verdient u uw investering eenvoudig terug.

Productie van Mono-kristallijn panelen

De zonnecellen in een Mono-kristallijn zonnepaneel bestaan uit één kristal. Bij de fabricage wordt het silicium verwerkt tot een grote, uit één kristal bestaande staaf. Vervolgens wordt de staaf in zeer dunne plakken gesneden. Elke plak vormt uiteindelijk een zonnecel.

Esthetische uitstraling

Het oppervlak van het zonnepaneel met zonnecellen heeft geordende elektroden en is egaal zwart. Mono-kristallijn PV-panelen hebben een esthetische uitstraling die altijd perfect aansluit bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Dit type zonnepaneel valt veel minder op in vergelijking met Poly-kristallijn zonnepanelen. Gezien het hoge rendement per vierkante meter worden Mono-Kristallijn zonnepanelen vooral toegepast op kleinere daken.

Garantie

Bij de opbrengstgarantie van Zonnepanelen Xtra hanteren wij 25 jaar. De opbrengst van de meeste mono-kristallijn zonnepanelen ligt na 25 jaar nog op 85% tot 91% waardoor u nog lang kunt profiteren van uw panelen. U weet dus zeker de u de investering van uw zonnepanelen op termijn altijd terugverdient.

Waarom Mono-kristallijn zonnepanelen?

Best presterende PV-panelen op de markt
Zeer hoog rendement per vierkante meter:
18 tot 23+ procent
Stabiele en lange levensduur
Uitstekende prestaties bij direct zonlicht
Ideaal voor kleine daken met weinig ruimte