Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

OVER ONS

Over ons

Wij zijn Zonnepanelen Xtra

Zonnepanelen Xtra is uw zonnepanelen specialist gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wij leveren A-merken zonnepanelen, omvormers en montagesystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en persoonlijke service komen bij ons altijd op de eerste plaats. Maak kennis met onze jarenlange ervaring. De experts van Zonnepanelen Xtra staan voor u klaar met gratis en deskundig advies.

Zonnepanelen specialist

De installatie van uw zonnepanelen kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen. Wij zorgen voor een veilige montage en aansluiting van uw zonnepanelen. Wij stellen de installatie zodanig af dat u optimaal rendement behaalt met het zonnesysteem. Al onze installateurs zijn volledig gecertificeerd en beschikken eveneens over bouwkundige kennis om werkzaamheden op het dak uit te voeren.

Uitstekende Service

Na de installatie is het zonnesysteem direct klaar voor gebruik. Waar nodig assisteren wij u bij de aanmelding van uw installatie bij de netbeheerder. Ook na de aflevering biedt Zonnepanelen Xtra begeleiding en advies. Op al onze zonnepanelen zit 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Onze zonnepanelen specialisten staan voor u klaar!

Erkend installateur

Het lijkt tegenwoordig wel of iedereen zonnepanelen kan leveren en installeren. Dit komt de kwaliteit van de installaties niet ten goede. Zonnepanelen Xtra is een erkend installateur met de juiste diploma’s  , waardoor dat u weet dat de installatie bij ons in goede handen is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u top producten met echte garanties leveren tegen een betaalbare prijs. Geheel vrijblijvend komt er een adviseur van Zonnepanelen Xtra bij u langs om alle wensen en mogelijkheden met u door te nemen. Na overeenkomst komen onze gecertificeerde monteurs binnen 5 tot 12 weken de zonnepanelen bij u installeren.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

• Uw zonnepanelen specialist uit Hardinxveld-Giessendam.
• Erkend installateur.
• Regionaal en vertrouwd.
• A-merken zonnepanelen en omvormers.
• Gratis deskundig advies.
• Professionele installatie en montage.
• Na installatie direct klaar voor gebruik.
• Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
• Minimaal 25 jaar garantie op al onze PV-panelen.
• Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Projecten

Op onze referentie pagina kunt u diverse van onze projecten door heel Nederland bekijken.