Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Panasonic zonnepanelen

Panasonic zonnepanelen

Helaas zijn Panasonic zonnepanelen niet meer te leveren omdat Panasonic in 2021 is gestopt met de productie van zonnepanelen.

Als vervanger leveren wij de zonnepanelen van Sharp en Sonnenstromfabrik, de laatste wordt in Duitsland geproduceerd.

 

Panasonic zonnepanelen vinden hun oorsprong in 1975, toen SANYO begon met de ontwikkeling van zonnepanelen op basis van amorf silicium. In 2012 veranderde de merknaam SANYO in Panasonic. Alleen al in Europa heeft Panasonic al meer dan 3 miljoen zonnepanelen verkocht. Dit van oorsprong Japanse merk staat garant voor een hoge productkwaliteit en onbetwiste betrouwbaarheid.

Wilt u Panasonic zonnepanelen bij ons aanschaffen? Vraag dan direct een offerte via onze website. Tevens voorzien wij u graag van meer informatie over onze zonnepanelen.

Panasonic-N235

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Hoog rendement

Met Panasonic zonnepanelen kiest u voor een hoog rendement. Door de HIT technologie haalt u een groot vermogen per cm2 en kunt u met minder panelen op uw dak meer energie opwekken. Zo haalt de Panasonic HIT N330/N325 een vermogen tot 330 Wp.

HIT technologie

Panasonic gebruikt voor hun zonnepanelen een HIT technologie. Dit betekent onder andere dat er een dunne laag amorf silicum aan de buitenzijden van de zonnecollector zit, waardoor er minder elektronen verloren gaan dan bij een zonnecollector zonder deze HIT technologie. Ook beschikt de oppervlakte van de zonnecel over een pyramide structuur, waardoor zonlicht beter weerkaatst en er minder instraling verloren gaat. Daarnaast kunnen Panasonic zonnepanelen niet alleen via de voorkant stroom opwekken, maar ook via de achterkant.

Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke Panasonic zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service.

Garantie

Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Panasonic Nederland. Dus mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Panasonic heeft wereldwijd een omzet van meer dan 20 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Panasonic heeft u echte garantie, geen loze beloftes. Zo heeft Panasonic haar productgarantie op alle zonnepanelen verlengd van 15 naar 25 jaar en heeft Panasonic ook een vermogensgarantie van 25 jaar. Zo garandeert Panasonic een vermogen van 86,2% na 25 jaar.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Uitstraling

Alle zonnepanelen van dit gerenommeerde merk zijn voorzien van een diepzwart geanodiseerd frame. Ook het paneel heeft een diepzwarte kleur met zilveren lijnen, waardoor de panelen een uniforme uitstraling hebben.

Installatie van Panasonic zonnepanelen

Om gevaarlijke situaties en lagere opbrengsten te voorkomen moet een zonnepaneel vakkundig op het dak geïnstalleerd worden. Ook is het belangrijk om te bepalen waar op uw dak de panelen moeten komen te liggen en hoeveel panelen er op uw dak passen. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en aansluiting van de zonnepanelen en de omvormer. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen het maximale rendement zullen gaan halen.

Zonnepanelen van diverse merken

Naast de Panasonic zonnepanelen, bieden wij onder andere ook zonnepanelen van LG, Solar Frontier en Sharp aan. Het ligt er bij de diverse zonnepanelen aan wat u er mee wilt bereiken. Wij kunnen u meer informatie geven over de diverse merken van zonnepanelen en kijken met u naar de beste opties. Neem direct contact op voor meer informatie over de diverse merken aan zonnepanelen in ons assortiment.

Omvormer voor Panasonic zonnepanelen

Voordat u de stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen kunt gebruiken, hebt u een omvormer nodig. Ook deze vindt u in ons assortiment. Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen, omgezet wordt in wisselstroom. Vervolgens is de opgewekte energie te gebruiken in uw huis of bedrijf.

Wij bieden omvormers van diverse merken. Het is hierbij wederom welke het beste bij uw zonnepaneel past. De producten die wij aanbieden zijn in ieder geval altijd van de hoogste kwaliteit. Hierbij krijgt u goede prijzen. De diverse omvormers kunt u zeer eenvoudig via onze website vergelijken.

Subsidies

In Nederland is er in 2021 geen landelijke subsidie voor het plaatsen van zonnepanelen. Wel blijft de btw-teruggave voor de particuliere consument van kracht. U kunt dus als particuliere consument de volledige BTW op materialen en arbeid terugkrijgen. Ook zijn er lokaal vaak mogelijkheden voor subsidie vanuit de gemeente, deze subsidies kunnen dus ook per gemeente verschillen.

4 bewezen kwaliteitsgaranties

  1. Kwaliteit wordt gewaarborgd door Panasonic: Panasonic zonnepanelen voldoen aan de IEC norm en hebben meer dan 20 interne tests van Panasonic doorstaan. Ook produceert Panasonic haar zonnepanelen zelf en investeren ze in research en development om de kwaliteit van de zonnepanelen te garanderen.
  2. Uiterst laag claimpercentage: Onder Panasonic zonnepanelen is er een uitvalspercentage van minder dan 0,0035% na ruim 10 jaar ervaring in Europa (vanaf januari 2017).
  3. Minder degradatie: 12 jaar aan gegevens leveren het bewijs van betrouwbare en stabiele prestaties.
  4. Gekeurd door onafhankelijke derde: Zo werd bij Panasonic zonnepanelen een levenscyclustest afgenomen door TÜV Rheinland en werd door Fraunhofer Institute bevonden dat de zonnepanelen vrij zijn van potentieel geïnduceerde degradatie (PID).

Neem contact met ons op

Wij bieden diverse merken zonnepanelen aan, waaronder Panasonic zonnepanelen. Neem direct contact met ons op voor het aanvragen van offertes van de verschillende zonnepanelen en toebehoren. Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen en geven u graag advies en meer informatie. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de aanschaf van zonnepanelen, kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van zonnepanelen.

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen. Indien u nog vragen hebt, of gewoon meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0184 – 724 999 of e-mail te sturen naar info@zonnepanelen-xtra.nl” href=”mailto: info@zonnepanelen-xtra.nl“> info@zonnepanelen-xtra.nl. Een terugbelverzoek achterlaten op onze website is ook mogelijk.