Panasonic zonnepanelen

Panasonic zonnepanelen

Panasonic zonnepanelen vinden hun oorsprong in 1975, toen SANYO begon met de ontwikkeling van zonnepanelen op basis van amorf silicium. In 2012 veranderde de merknaam SANYO in Panasonic. Alleen al in Europa heeft Panasonic al meer dan 3 miljoen zonnepanelen verkocht. Dit van oorsprong Japanse merk staat garant voor een hoge productkwaliteit en onbetwiste betrouwbaarheid.

Wilt u Panasonic zonnepanelen bij ons aanschaffen? Dan kunt u direct een offerte aanvragen via onze website. Tevens voorzien wij u graag van meer informatie over onze zonnepanelen.

Panasonic-N235

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Hoog rendement

Met Panasonic zonnepanelen kiest u voor een hoog rendement. Met minder panelen op uw dak kunt u meer energie opwekken. Zo haalt de Panasonic HIT N330/N325 een vermogen tot 330 Wp . Alle zonnepanelen van dit gerenommeerde merk zijn voorzien van een zwart geanodiseerd frame, waardoor de panelen een uniforme uitstraling hebben.

HIT techniek

Panasonic gebruikt voor hun zonnecellen en HIT techniek, wat betekend dat de zonnecellen niet alleen via de voorkant stroom opwekken, maar ook via de achterkant. Hier door zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk, wat resulteert in een opbrengst van 330 Wp. Een standaard zonnecel zonder deze HIT techniek kan alleen energie opwekken middels de voorkant van de zonnecel en niet zoals de Panasonic aan de achterkant.

Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke Panasonic zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service.

Garantie

Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Panasonic Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Panasonic heeft wereldwijd een omzet van meer dan 20 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Panasonic heeft u echte garantie, geen loze beloftes. Productgarantie van 25 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Installatie van het paneel

Een zonnepaneel moet vakkundig op het dak geïnstalleerd worden. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en aansluiting van de zonnepanelen en de omvormer. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen het maximale rendement zullen gaan halen.

Zonnepanelen van diverse merken

Naast de Panasonic zonnepanelen, bieden wij onder andere ook zonnepanelen van LG aan. Het ligt er bij de diverse zonnepanelen aan wat u er mee wilt bereiken. Wij kunnen u meer informatie geven over de diverse merken van zonnepanelen en kijken met u naar de beste opties. Neem direct contact op voor meer informatie over de diverse merken aan zonnepanelen in ons assortiment.

Omvormer voor de zonnepanelen

Voordat u de stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen kunt gebruiken, hebt u een omvormer nodig. Ook deze vindt u in ons assortiment. Een omvormer zorgt ervoor dat de wisselstroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen, omgezet wordt in gelijkstroom. Vervolgens is de opgewekte energie te gebruiken in uw huis of bedrijf.

Wij bieden omvormers van diverse merken. Het is hierbij wederom welke het beste bij uw zonnepaneel past. De producten die wij aanbieden zijn in ieder geval altijd van de hoogste kwaliteit. Hierbij krijgt u goede prijzen. De diverse omvormers kunt u zeer eenvoudig via onze website vergelijken.

Neem contact met ons op

Wij bieden diverse merken zonnepanelen, waaronder Panasonic zonnepanelen. Neem direct contact met ons op voor offertes van de verschillende zonnepanelen en toebehoren. Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen en geven u graag advies en meer informatie. Naast de aanschaf, kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van uw zonnepanelen.

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen. Indien u nog vragen hebt, of gewoon meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0184 – 724 99 of e-mail naar info@zonnepanelen-xtra.nl. Een terugbelverzoek achterlaten op onze website is ook mogelijk.