Panasonic zonnepanelen

Panasonic

Panasonic zonnepanelen een topmerk van Zonnepanelen Xtra

Panasonic zonnepanelen vinden hun oorsprong in 1975, toen SANYO begon met de ontwikkeling van zonnepanelen op basis van amorf silicium. In 2012 veranderde de merknaam SANYO in Panasonic. Alleen al in Europa heeft Panasonic al meer dan 3 miljoen zonnepanelen verkocht. Dit van oorsprong Japanse merk staat garant voor een hoge productkwaliteit en onbetwiste betrouwbaarheid.

Hoog rendement

Met Panasonic zonnepanelen kiest u voor een hoog rendement. Met minder panelen op uw dak kunt u meer energie opwekken. Zo haalt de Panasonic HIT N330/N325 een vermogen tot 330 Wp . Alle zonnepanelen van dit gerenommeerde merk zijn voorzien van een zwart geanodiseerd frame, waardoor de panelen een uniforme uitstraling hebben.

HIT techniek

Panasonic gebruikt voor hun zonnecellen en HIT techniek, wat betekend dat de zonnecellen niet alleen via de voorkant stroom opwekken, maar ook via de achterkant. Hier door zijn er hogere vermogens per cm2 mogelijk, wat resulteert in een opbrengst van 330 Wp. Een standaard zonnecel zonder deze HIT  techniek kan alleen energie opwekken middels de voorkant van de zonnecel en niet zoals de Panasonic aan de achterkant.

Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke Panasonic zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service.

Garantie

Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Panasonic Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Panasonic heeft wereldwijd een omzet van meer dan 20 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Panasonic heeft u echte garantie, geen loze beloftes! Productgarantie van 25 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar !