Sharp zonnepanelen

https://www.zonnepanelen-xtra.nl/berekenen

SHARP Zonnepanelen

Sharp zonnepanelen een topmerk van Zonnepanelen Xtra

Met Sharp kiest u voor hoge kwaliteit zonnepanelen. Dit Japanse merk staat voor meer dan 60 jaar ervaring met zonnepanelen en behoort tot de pioniers op het gebied van commercieel gebruik van zonne-energie. Sharp staat garant voor een uitstekende service en de zonnepanelen van dit kwaliteitsmerk zijn bovendien bijzonder gunstig geprijsd. Met Sharp heeft u garantie zekerheid, geen loze beloftes. Omzet per jaar + 30 Miljard waardoor de garantie is gewaarborgd!

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Poly kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert Poly kristallijne zonnepanelen met een vermogen tot 330 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt. Zonnepanelen Xtra levert Sharp zonnepanelen met standaard 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Mono kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert Mono krystallijne zonnepanelen met een vermogen tot 360 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt. Zonnepanelen Xtra levert Sharp zonnepanelen met standaard 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Back Contact mono kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert Back Contact mono krystallijne zonnepanelen met een vermogen tot 256 Wattpiek (Wp). Door de Back Contact techniek zit de module efficiëntie op 19,8%! Dit zonnepaneel heeft relatief kleine afmetingen van 132×98 cm en heeft een vermogen van 256Wp, dit komt overeen 320Wp bij afmetingen van 165×100 cm. Efficiëntere omzetting van zonnestralen doordat de contactpunten aan de achterzijde van de cel zijn geplaatst. 12 jaar product garantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Tier 1 fabrikant

Sharp Electronics is een ‘eersteklas producent’ en is in 2015 opgenomen in de lijst van tier 1 zonne-energiebedrijven, dit staat derhalve voor financiële stabiliteit. Dit is op zijn beurt een belangrijke indicatie van de naleving van de garantie.

Deskundig advies

Bij Zonnepanelen Xtra adviseren wij u graag welke Sharp zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Garantie

Sharp zonnepanelen hebben 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Sharp Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Sharp heeft wereldwijd een omzet van meer dan 30 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Sharp heeft u echte garantie, geen loze beloftes!