Sharp zonnepanelen

SHARP

Sharp zonnepanelen een topmerk van Zonnepanelen Xtra

Met Sharp kiest u voor hoge kwaliteit zonnepanelen. Dit Japanse merk staat voor meer dan 55 jaar ervaring met zonnepanelen en behoort tot de pioniers op het gebied van commercieel gebruik van zonne-energie. De productie voor de Europese markt vindt plaats in het Duitsland. Sharp staat garant voor een uitstekende service en de zonnepanelen van dit kwaliteitsmerk zijn bovendien bijzonder gunstig geprijsd.

Poly kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert Poly kristallijne zonnepanelen met een vermogen tot 275 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt. Zonnepanelen Xtra levert Sharp zonnepanelen met standaard 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Mono kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert Mono krystallijne zonnepanelen met een vermogen tot 360 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt. Zonnepanelen Xtra levert Sharp zonnepanelen met standaard 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Back Contact mono kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert Back Contact mono krystallijne zonnepanelen met een vermogen tot 256 Wattpiek (Wp). Door de Back Contact techniek zit de module efficiëntie op 19,8%! Dit zonnepaneel heeft relatief kleine afmetingen van 132×98 cm en heeft een vermogen van 256Wp, dit komt overeen 320Wp bij afmetingen van 165×100 cm. Efficiëntere omzetting van zonnestralen doordat de contactpunten aan de achterzijde van de cel zijn geplaatst. 12 jaar product garantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Productie in Duitsland

De Sharp zonnepanelen worden Europees geproduceerd in een fabriek in Duitsland. Dit geeft u als klant toch een vertrouwd gevoel. Kiest u voor Sharp dan kiest u voor degelijke en betrouwbare Duitse kwaliteit.

Deskundig advies

Bij Zonnepanelen Xtra adviseren wij u graag welke Sharp zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Garantie

Sharp zonnepanelen hebben 12 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Sharp Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Sharp heeft wereldwijd een omzet van meer dan 30 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Sharp heeft u echte garantie, geen loze beloftes!