Sharp zonnepanelen

https://www.zonnepanelen-xtra.nl/berekenen

SHARP Zonnepanelen

Sharp zonnepanelen een topmerk van Zonnepanelen Xtra

Met Sharp kiest u voor hoge kwaliteit zonnepanelen. Dit Japanse merk staat voor meer dan 60 jaar ervaring met zonnepanelen en behoort tot de pioniers op het gebied van commercieel gebruik van zonne-energie. Sharp staat garant voor een uitstekende service en de zonnepanelen van dit kwaliteitsmerk zijn bovendien bijzonder gunstig geprijsd. Met Sharp heeft u garantie zekerheid, geen loze beloftes. Omzet per jaar + 30 Miljard waardoor de garantie is gewaarborgd!

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Mono kristallijne Sharp zonnepanelen

Sharp levert mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen tot 415 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt. Zonnepanelen Xtra levert Sharp zonnepanelen met standaard 15 jaar product garantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Full black mono kristallijne Duitse Sharp zonnepanelen

Sharp levert esthetisch zeer mooie volledige zwarte Mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen tot 395 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt. Zonnepanelen Xtra levert Sharp zonnepanelen met standaard 15 jaar product garantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Productie in Duitsland.

Bi-Facial Sharp glas/glas zonnepanelen voor projecten

Sharp levert glas/glas zonnepanelen met een hoog vermogen tot 550 Wattpiek (Wp) per zonnepaneel. Door de Bi-Facial techniek wordt er wel tussen de 5% tot 25% meer vermogen opgewekt door de opwekking van zonnestroom aan de achterzijde van het zonnepaneel. Dit zonnepaneel heeft grote afmetingen van 228×114 cm, waardoor het niet voor elk project geschikt zal zijn en heeft een vermogen van 550 Wp.  15 jaar product garantie en 30 jaar vermogensgarantie.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Tier 1 fabrikant

Sharp Electronics is een ‘eersteklas producent’ en is in 2015 opgenomen in de lijst van tier 1 zonne-energiebedrijven, dit staat derhalve voor financiële stabiliteit. Dit is op zijn beurt een belangrijke indicatie van de naleving van de garantie.

Deskundig advies

Bij Zonnepanelen Xtra adviseren wij u graag welke Sharp zonnepanelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord.

Garantie

Sharp zonnepanelen hebben 15 jaar product garantie en 25 of 30 (Bi-Facial) jaar opbrengstgarantie. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Sharp Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Sharp heeft wereldwijd een omzet van meer dan 30 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Sharp heeft u echte garantie, geen loze beloftes!