Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Sharp zonnepanelen

SHARP Zonnepanelen

Gaat de keuze uit naar Sharp zonnepanelen? Met Sharp kiest u voor hoge kwaliteit zonnepanelen. Dit Japanse merk staat voor meer dan 60 jaar ervaring met zonnepanelen en behoort tot de pioniers op het gebied van commercieel gebruik van zonne-energie. Sharp staat garant voor een uitstekende service en de zonnepanelen van dit kwaliteitsmerk zijn bovendien bijzonder gunstig geprijsd. Geniet van 25 jaar productgarantie én ruim 25 jaar vermogensgarantie en bekijk de verschillende Sharp zonnepanelen.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Sharp zonnepanelen: een van de grootste spelers op de markt

Sharp is een elektronicaconcern uit Japan en is een van de grootste spelers op de zonnepanelenmarkt. In het jaar 1959 begon Sharp al met de productie van zonnecellen. De zonnepaneel types die zij produceren zijn mono-kristallijne en poly-kristallijne panelen. Deze verschillende types zijn voor zowel industriële als residentiële toepassingen in te zetten, wat Sharp zonnepanelen kopen een betrouwbare en veelzijdige keuze maakt.

Alhoewel de monokristallijn en polykristallijn zonnepanelen dezelfde functie hebben – natuurlijk zonne-energie opvangen en dit omzetten in stroom – is er wel een verschil tussen deze twee soorten. Zoals de naam al aangeeft, zijn monokristallijn zonnepanelen gemaakt van een enkel kristal silicium en bieden deze meer efficiëntie en opbrengst. Daarentegen zijn polykristallijn zonnepanelen gemaakt van aan elkaar gesmolten siliciumkristallen en liggen de prijzen lager.

Verhoogd vermogen en rendement

De afkorting Wp duidt naar wattpiek. Dit wordt ook wel wattage genoemd. Wp geeft aan wat het vermogen van een zonnepaneel is. Hoe hoger de waarden van dit zonnepaneel liggen, hoe beter het zonnepaneel is. Bij Sharp zonnepanelen kunt u altijd rekenen op een uitstekend vermogen. Daarnaast ligt het rendement ook hoog. Onder normale omstandigheden verdient u het PV-systeem met Sharp zonnepanelen tussen de 5 en 7 jaar terug, wat het een waardevolle en duurzame investering maakt.

Wilt u de opbrengst van Sharp zonnepanelen berekenen? Gebruik onze handige tool waarmee u uit kunt uit kunt rekenen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. Afhankelijk van de ligging van de zonnepanelen, het vermogen en de lengte- en breedtematen van uw dak komt u achter de totale opbrengst.

Monokristallijn Sharp zonnepanelen 415Wp

Sharp levert monokristallijne zonnepanelen met een vermogen tot 415 Wattpiek (Wp). De Sharp zonnepanelen 415Wp zijn uitermate efficiënt, waardoor u extra veel energie uit zonlicht haalt, wat omgezet wordt in hernieuwbare stroom. Daarnaast heeft het geen negatieve impact op het milieu waarin we leven en bespaart u hiermee veel op uw energiekosten.

Full black monokristallijn Sharp zonnepanelen 420Wp

De esthetisch mooie volledig zwarte monokristallijne Sharp zonnepanelen hebben een vermogen van 400 tot 420 Wattpiek (Wp). Sharp zonnepanelen 420Wp zijn full black en geven met name woningen en panden met donkere dakpannen een moderne uitstraling. De panelen zijn minder opvallend, maar functioneren nog steeds optimaal.

Bi-facial Sharp glas/glas zonnepanelen 570Wp voor projecten

De Bi-facial glas/glas zonnepanelen hebben een hoog vermogen tot wel 570 Wattpiek (Wp) per zonnepaneel. Door de Bi-Facial techniek van de Sharp zonnepanelen 570Wp wordt er wel tussen de 5% tot 25% meer vermogen opgewekt door de opwekking van zonnestroom aan de achterzijde van het zonnepaneel. Dit zonnepaneel heeft afmetingen van 228×114 cm, wat het niet voor elk project geschikt maakt.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Tier 1 fabrikant

Sharp Electronics is een ‘eersteklas producent’ en is in 2015 opgenomen in de lijst van tier 1 zonne-energiebedrijven, dit staat derhalve voor financiële stabiliteit. Dit is op zijn beurt een belangrijke indicatie van de naleving van de garantie. De tier 1 lijst is opgesteld door Bloomberg New Energy Finance.

Deskundig advies

Bij Zonnepanelen Xtra adviseren wij u graag welke Sharp zonnepanelen of andere merken panelen het beste bij uw situatie passen. Onze experts zorgen eveneens voor een vakkundige montage en een professionele aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: wij staan u graag te woord. Ook is het mogelijk om onze downloads raad te plegen.

Garantie

Sharp zonnepanelen hebben 25 jaar productgarantie en 25 of 30 (Bi-Facial) jaar vermogensgarantie. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks bij Sharp Nederland garantie. Dus mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u in Nederland terecht!