Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

SOLAR FRONTIER Zonnepanelen

Solar Frontier zonnepanelen een topmerk van Zonnepanelen Xtra

Zonnepanelen van Solar Frontier worden in Japan geproduceerd door een dochteronderneming van Shell. Voor de panelen wordt gebruik gemaakt van een dunne laag film: CIS (koper-indium-selenide). Solar Frontier is de grootste fabrikant van CIS-panelen in de wereld. De zonnepanelen bieden uitstekende prestaties en een zeer hoge opbrengst per Wattpiek (Wp). Doordat het paneel is vervaardigd van dunne film is er minder kans op microscheurtjes. Deze zonnepanelen worden ook wel dunne film zonnepanelen genoemd.

Deze zonnepanelen zijn helaas niet meer verkrijgbaar, daar de fabrikant gestopt is met de productie ervan.

Als alternatief met nagenoeg dezelfde afmetingen hebben we een Sharp back-contact zonnepaneel beschikbaar van 256 Wp, voor meer informatie klik hier.

 

Verantwoorde Zonnepanelen

Solar Frontier CIS-zonnepanelen realiseren een hogere kWh productie per vierkante meter dan kristallijne panelen. De iets hogere aanschafprijs wordt dan ook in vrijwel alle gevallen snel terugverdiend. De dunne-film zonnepanelen zijn bovendien aantrekkelijk om te zien: ze sluiten mooi aan bij de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Solar Frontier zonnepanelen bevatten geen cadmium of lood.

Uitstekende opbrengsten bij diffuus licht

De opbrengsten van een CIS dunne film zonnepaneel bij diffuus licht zijn hoger dan een poly- of mono-kristallijn zonnepaneel. Daardoor zijn deze CIS Solar Frontier zonnepanelen uitermate geschikt voor een dak wat Oost of West georiënteerd ligt.

Vakkundige installatie

Voor een optimale rendement van de Solar Frontier zonnepanelen is het van groot belang dat het systeem op de juiste manier geïnstalleerd en geconfigureerd wordt. Laat de montage en aansluiting van de zonnepanelen daarom over aan de vakmensen van Zonnepanelen Xtra. Wij zorgen voor een professionele installatie.

Garantie

Solar Frontier zonnepanelen hebben 10 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie. Bij Zonnepanelen Xtra heeft u de garantie, maar tevens heeft u ook rechtstreeks garantie bij Solar Frontier Nederland. Zo mocht er eventueel iets niet goed zijn, dan kunt u gewoon in Nederland terecht! Shell is voor 40% eigenaar van Solar Frontier en heeft wereldwijd een omzet van meer dan 400 miljard en staat garant voor de garantie, ook voor in de toekomst. Met Solar Frontier heeft u echte garantie, geen loze beloftes!