Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Sonnenstromfabrik zonnepanelen

30 jaar garantie

40 jaar levensduur

60% extra opbrengst

Ongeëvenaarde lage CO2-voetafdruk

Sonnenstromfabrik zonnepanelen

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van de glas/glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik. Deze hoogwaardige panelen combineren geavanceerde technologie met duurzame materialen om een betrouwbare energieoplossing te bieden voor uw huis of bedrijf.

Met een uniek glas-op-glasontwerp bieden de zonnepanelen van Sonnenstromfabrik een uitzonderlijke duurzaamheid en langere levensduur. Het extra glaspaneel aan de achterkant zorgt voor extra bescherming tegen vocht, temperatuurschommelingen en andere omgevingsfactoren. Waardoor de panelen beter bestand zijn tegen de tand des tijds.

Voor advies of meer informatie kunt u terecht bij onze adviseurs. Maak hiervoor een terugbelafspraak via de website. Dan bellen we u terug op het aangegeven tijdstip.

Merk Sonnenstromfabrik
Sonnenstromfabrik zonnepanelen

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

rockanje_01

Hoge opbrengsten

De glas/glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik zijn ontworpen om hoge opbrengsten te leveren. Het glazen achterpaneel minimaliseert de interne reflectie en verhoogt de lichttransmissie, waardoor er meer zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Dit resulteert in een efficiëntere energieopwekking en maximaliseert uw rendement op investering.

Esthetisch ontwerp

Naast hun uitstekende prestaties bieden de glas glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Met hun strakke en moderne uitstraling integreren ze naadloos in verschillende architectonische stijlen en versterken ze de visuele aantrekkingskracht van uw woning of pand.

Sonne

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Glasfolie panelen is de goedkopere optie. Maar glass-glass zonnepanelen hebben een veel langere levensduur dan glasfolie panelen. De vele voordelen wegen ruimschoots op tegen de duurdere kosten. Kies voor de duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties van het merk Sonnenstromfabrik en haal het maximale uit uw zonne-energie-installatie.

Sonnenstromfabrik zonnepanelen

Bijzondere constructie

De glass-glass zonnepanelen van Sonnenstromfabrik hebben een bijzondere constructie, waarbij het zonnepaneel is opgebouwd uit twee lagen glas. In tegenstelling tot de traditionele zonnepanelen, waarbij een kunststof achterlaag wordt gebruikt, hebben de glass-glass panelen een glazen achterlaag. Dit biedt enkele voordelen vergeleken met de traditionele panelen.

Ten eerste is de glazen achterlaag duurzamer en robuuster dan een kunststof achterlaag. Dit vermindert de kans op beschadigingen en verlengt de levensduur van de panelen. Daarnaast biedt de glazen achterlaag een betere bescherming tegen vocht, temperatuurveranderingen en andere weersinvloeden.

Wilt u weten wat onze zonnepanelen voor u gaan opbrengen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Professionele installatie

Bij Zonnepanelen Xtra staan we klaar om u te adviseren over welke Sonnenstromfabrik panelen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Onze installateurs nemen tevens de verantwoordelijkheid op zich voor een professionele installatie en het correct aansluiten van de zonnepanelen op de omvormer en de meterkast. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

EU-garantiebepalingen

Sonnenstromfabrik glas/glas zonnepanelen hebben standaard 30 jaar garantie. Daarnaast heeft het merk ook EU-garantiebepalingen. Bovendien heeft u bij ons ook recht op garantie. De panelen hebben een levensduur van 40 jaar.

Sonnenstromfabrik is een Duitse producent van zonnepanelen en andere gerelateerde technologieen. Het bedrijf is bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en streeft naar een hoge energie-efficiëntie in zijn producten.

Bereken de potentiële opbrengst

Benieuwd naar de kosten van Sonnenstromfabrik zonnepanelen en het aantal panelen dat uw dak kan accommoderen? Met behulp van onze website kunt u dit op een simpele en snelle manier berekenen. Vul de details in met betrekking tot uw type dak en we berekenen de potentiële opbrengst voor u. Aangezien ieder dak uniek is, is het complex om een vaste prijs te geven. Daarom vermelden we geen specifieke prijzen op onze website.

Door een aanvraag in te dienen, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte waarin de exacte kosten worden vermeld.

Wat verdien ik terug?

U weet waarschijnlijk al dat zonnepanelen een langetermijninvestering zijn. Na verloop van tijd zal de installatie van zonnepanelen aanzienlijk financieel voordeel opleveren. U zult onmiddellijk een verschil opmerken in uw financiën: uw maandelijkse uitgaven kunnen met € 100,- tot € 300,- of zelfs meer verminderen. Daarnaast zal de waarde van uw woning stijgen.

De aankoop van zonnepanelen wordt nog aantrekkelijker door de huidige BTW- regeling, waarbij u 21 procent korting heeft doordat er 21% BTW niet wordt betaald. Het rendement op de investering kan zelfs meer dan 20 procent bedragen, met rendementen van 18 tot 22 procent die absoluut haalbaar zijn.

Vraag om meer informatie over Sonnenstromfabrik glas/glas zonnepanelen

Bent u ook onder de indruk van de voordelen die Sonnenstromfabrik glas/glas zonnepanelen bieden? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten van uw nieuwe zonnepanelen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen, we geven u graag meer informatie over onze producten.