Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Almere

Zonnepanelen in Almere

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Almere of een professionele zonnepanelen installateur in Almere? Dan kunt u terecht bij Zonnepanelen Xtra. Wij plaatsen zonnepanelen bij u thuis en adviseren u van tevoren over de mogelijkheden. Er zijn veel soorten merken zonnepanelen waar wij u alles over kunnen vertellen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Xtra

 • Professionele zonnepanelen installateur in Almere
 • Onze vakmensen in Almere zijn zonnepanelen specialisten. Wij zorgen voor een veilige montage en aansluiting van uw zonnepanelen, zo haalt u het optimale rendement uit uw zonnesysteem.
 • Bij ons werken alleen erkende installateurs. Zij zijn volledig gecertificeerd en beschikken over bouwkundige kennis om werkzaamheden op het dak uit te voeren.
 • Na de installatie is het zonnesysteem direct klaar voor gebruik.
 • Op al onze zonnepanelen zit 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar. Mocht er toch een storing optreden, dan staan wij altijd voor u klaar.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. U genereert met zonnepanelen thuis groene energie en zo bespaart u flink op uw energierekening. Zonnecellen zijn gemaakt van silicium en/of kristal en bestaan uit twee lagen. Door de absorptie van fotonen (elektromagnetische straling afkomstig van het zonlicht) in de zonnecellen ontstaat een spanning die gebruikt wordt om elektriciteit op te wekken. Er zijn twee soorten zonnepanelen, namelijk panelen van Poly-kristallijn en Mono-kristallijn . Door onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren over welke van deze zonnepanelen het beste bij uw huis of bedrijf passen.

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

U bent zich waarschijnlijk al bewust van het feit dat zonnepanelen u geld besparen en dat ze bijdragen aan het verbeteren van het energielabel van uw woning. Maar de grote vraag is natuurlijk hoeveel en vanaf wanneer zonnepanelen in Almere u iets op kunnen leveren. Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij een aantal feiten en voordelen over de aankoop van zonnepanelen voor u op een rijtje gezet:

 • Zonnepanelen verhogen het energielabel van uw woning en maken de woning aantrekkelijker voor toekomstige verkoop.
 • Het laten installeren van zonnepanelen levert u een rendement van 12% tot 20% of hoger op.
 • Vanaf het plaatsen van zonnepanelen in Almere door Zonnepanelen Xtra, verdient u uw geld tussen de 4,5 jaar en 7 jaar terug.
 • Nadat uw geld terug is verdiend, profiteert u van gratis zonne-energie en kunt u flink op energiekosten besparen.
 • Onze zonnepanelen van hoge kwaliteit gaan jarenlang mee en worden altijd gemonteerd met een montagesysteem van een Nederlandse fabrikant met 20 jaar garantie.
 • Het is mogelijk om een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Almere aan te vragen.

Bij ons bent u ervan verzekerd dat een echte vakman uw zonnepanelen plaatst. Onze installateurs hebben allemaal een landelijk erkend examen behaald. Dit examen toont aan dat de installateur over voldoende vakkennis beschikt voor het vakkundig installeren van zonnepanelen.

Zonnepanelen in Almere kopen

Wilt u meer informatie of advies over onze zonnepanelen? Laat het ons dan weten, een van onze adviseurs kan u helpen met de juiste keuze voor zonnepanelen. Wij kijken samen met u naar de opties en kiezen de meest passende zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand.

De zonnepanelen worden na overeenkomst binnen 4 tot 8 weken door Zonnepanelen Xtra in Almere geïnstalleerd. Ook voor het plaatsen van omvormers kunt u ons altijd inschakelen. Vraag via onderstaande knop vrijblijvend een offerte aan.

E-mail: info@zonnepanelen-xtra.nl“>info@zonnepanelen-xtra.nl

Telefoon: 0184 724 999“>0184 724 999 | 0647 313 688“>0647 313 688

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Almere

Almere - Schönbergweg 36
Anoniem
20 zwarte LG NeON2-A5 zonnepanelen van 320 Wp met 1 SolarEdge SE7k-E omvormer en 20 optimizers.