Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Almkerk

Zonnepanelen in Almkerk

Overweegt u zonnepanelen te nemen en woont u in Almkerk? Zonnepanelen Xtra werkt in uw regio en helpt u graag. Wij begrijpen goed dat u meer uit uw woning of bedrijfspand zou willen halen door gebruik te maken van zonne-energie. Daarom geven wij u passend advies en bieden wij top kwaliteit. Niet op zoek naar zonnepanelen, maar naar omvormers? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Meer uit uw woning halen met groene energie? Neem gerust contact met ons op. Zonnepanelen Xtra geeft u graag meer informatie en vrijblijvend advies. Als het advies u bevalt, komen wij bij u in Almkerk langs op de panelen te monteren.

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies over hoge kwaliteit zonnepanelen
  • Erkende gecertificeerde zonnepanelen installateurs
  • Snelle en professionele installatie in Almkerk, inclusief uitleg
  • Na installatie kunt u de zonnepanelen meteen gebruiken
  • U kunt de opbrengst van uw zonne-energie via de pc, laptop, tablet en/of smartphone monitoren
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie en een standaard opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar na plaatsen

Installatie van zonnepanelen

Wanneer onze landelijk erkende installateurs u geadviseerd hebben over welke panelen het beste bij uw dak passen, kunnen zij aan het werk. Voor ieder type dak bestaat er een speciaal montagesysteem dat ervoor zorgt dat de zonnepanelen stevig en betrouwbaar op uw dak bevestigd zijn. Wij bevestigen zonnepanelen zowel op schuine daken als op vlakke daken.

Wij monteren de zonnepanelen zo dat ze optimaal presteren en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Ook zorgen wij voor goede omvormers, de kabels van de omvormers naar de meterkast en de eventuele uitbreiding van extra groepen in de meterkast. Na de installatie werken we alle draden netjes weg en laten we uw woning of kantoor netjes achter. Wij verzorgen het hele pakket, van advies over de juiste zonnepanelen voor uw dak tot het opruimen na de installatie.

Rendement & garantie

Hoe meer mensen kiezen voor zonnepanelen, hoe meer groene en duurzame energie we op kunnen wekken. Dit is beter voor het milieu. Daarnaast levert zonne-energie u persoonlijk uiteraard ook heel wat op. Wist u bijvoorbeeld dat u de investering in slechts 4,5 jaar tot 7 jaar al terugverdient? En u profiteert van een rendement van 12% tot 20%. Dit betekent dat u na maximaal 7 jaar gratis stroom van uw eigen dak kan krijgen en dat ziet u terug in uw lagere energierekening. U kunt de opbrengst van uw aantal zonnepanelen nu alvast op onze website berekenen. Daarnaast krijgt u bij ons, voor welke zonnepanelen of wel merk u ook kiest, minimaal 15 jaar garantie.

Onze merken en soorten zonnepanelen

In Almkerk bieden wij verschillende soorten en merken zonnepanelen aan. U kunt kiezen uit zonnepanelen van Poly-kristallijn, deze zijn gunstig geprijsd en bieden een redelijk hoog rendement. Daarnaast kunt u kiezen uit Mono-kristallijn, die een hoog rendement hebben en tot de best presterende PV-panelen op de markt behoren.

De A-merken die wij aanbieden zijn Sharp zonnepanelen, LG zonnepanelen en Sonnenstromfabrik zonnepanelen

Erkende installateurs

Onze erkende installateurs zijn echte vakmannen. Zij hebben allemaal een landelijk erkend examen behaald waar ze mee aantonen dat ze over voldoende vakkennis beschikken. Ze geven u het beste advies en monteren de panelen veilig en stevig, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem contact op met Zonnepanelen Xtra

Geïnteresseerd in zonnepanelen in Almkerk? En wilt u een lagere energierekening en een steentje bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Neem dan contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan. Wij helpen u graag en geven het beste advies, passend bij uw situatie.

E-mail: info@zonnepanelen-xtra.nl

Telefoon: 0184 724 999 | 0647 313 688

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Almkerk

Almkerk - Bloemweg 4
Anoniem
100 stuks zwarte Sharp mono zonnepanelen van 300 Wp met 2 stuks SMA 15k omvormers.
Almkerk - Bloemweg 4
Anoniem
30 stuks zwarte Sharp mono zonnepanelen van 300 Wp met 1 SMA 9k omvormer , 2 x 15 panelen.
Almkerk - Provincialeweg Noord 128
C. Sprangers
18 zwarte Sharp mono zonnepanelen 285 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5k en 18 optimizers.