Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Ameide

Zonnepanelen in Ameide

Zonnepanelen op uw dak in Ameide laten plaatsen door Zonnepanelen Xtra brengen veel voordelen met zich mee. Zo gaat uw energierekening met €100,- tot €300,- omlaag en gaat de waarde van uw huis juist omhoog. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter milieu en bent u de komende 30 jaar verzekerd van groene stroom.

Wij van Zonnepanelen Xtra zijn specialisten op het gebied van zonnepanelen. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies, jarenlange ervaring en een professionele installatie en montage. Zonnepanelen kopen doet u dus bij ons.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een groenere wereld? Investeer dan in zonne-energie en kies ervoor om duurzame energie op te wekken. Meer weten over zonnepanelen laten plaatsen in Ameide door een zonnepanelen installateur? Neem dan contact met ons op of vraag een terugbelverzoek aan.

PV-panelen van kwaliteit

Zonnepanelen worden ook wel PV-panelen genoemd en zetten zonne-energie om in stroom. De panelen wekken gelijkstroom op. Daardoor is er altijd nog een omvormer nodig die gelijkstroom verandert in wisselstroom. Uiteraard plaatsen wij ook omvormers voor u.

Op onze website vindt u verschillende soorten merken zonnepanelen. Zo heeft u de keuze uit merken van top kwaliteit als Panasonic zonnepanelen, Sharp zonnepanelen, Sonnenstromfabrik zonnepanelen, LG zonnepanelen, Goodwe omvormers, SolarEdge omvormers en Enphase micro omvormers.

“Erkend zonnepanelen installateur in Ameide verzorgt de complete installatie en montage”

Waarom zonnepanelen kopen in Ameide?

Zonnepanelen kopen is een flinke investering. Toch is het de moeite meer dan waard. Wij vertellen u graag over de voordelen:

  • De panelen verhogen het energielabel van het huis en maken uw huis aantrekkelijker voor eventuele verkoop;
  • Zonnepanelen kopen levert u een rendement van 18% tot 23+% of hoger op;
  • Vanaf het plaatsen van een compleet systeem zonnepanelen door Zonnepanelen Xtra is de terugverdientijd tussen de 4,5 en 7 jaar;
  • Nadat uw geld is terugverdiend, profiteert u van gratis zonne-energie en kunt u flink op uw energiekosten besparen;
  • Onze zonnepanelen, geproduceerd door topmerken, gaan 30 jaar lang mee en worden altijd gemonteerd met een montagesysteem van een Nederlandse fabrikant met 20 jaar garantie;
  • Het is mogelijk om een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Ameide aan te vragen, waardoor zonnepanelen kopen nog aantrekkelijker is.

Zonnepanelen installateur in Ameide inschakelen

Ook voor installatie en montage van zonnepanelen in Ameide kunt u ons inschakelen. Wij hebben erkende installateurs in dienst die voorzien zijn van de juiste certificeringen. U kunt dus rekenen op een betrouwbare zonnepanelen installateur in Ameide die de panelen monteren en installeren. Nadat de complete installatie voltooid is, wekt u vanaf dat moment uw eigen groene stroom op.

Zonnepanelen in Ameide gezocht?

Heeft u de beslissing gemaakt en wilt u zonnepanelen in {plaatsnaam] kopen? Kom dan in contact met Zonnepanelen Xtra, dé specialist op het gebied van zonnepanelen. U kunt direct een offerte aanvragen of eerst een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.

U kunt op onze website berekenen hoeveel zonnepanelen op uw dak passen. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Ameide

Ameide - Zouwendijk 15
M. Lakerveld
16 zwarte mono Sharp zonnepanelen 295 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5k en 16 optimizers.
Ameide - Aaksterveld 82
G. van Middelkoop
18 zwarte München Solar zonnepanelen 260 Wp met 2 Solar River omvormers 2300TL, 2 strings 2x9 zonnepanelen.
Ameide - Hazelaarlaan 23
G. van Winkoop
18 zwarte ET zonnepanelen 250 Wp met 1 Solar River omvormer 4400TL, 2 strings 2x9 zonnepanelen.