Amsterdam

Zonnepanelen in Amsterdam

Dé specialist voor zonnepanelen in Amsterdam. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Amsterdam.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Amsterdam passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Amsterdam langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Amsterdam.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Amsterdam.

Hoeveel levert het op in Amsterdam?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Amsterdam wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Amsterdam, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Amsterdam biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Amsterdam, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Amsterdam

Amsterdam - Bloemendalergouw 43
Anoniem
20 zwarte LG NeON2-V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge SE7k-E omvormer met 20 optimizers.
Amsterdam - van Beuningenstraat 194e
A. Witteveen
8 volledig zwarte Solar Frontier CIS (dunne film) panelen 170 Wp met 1 Goodwe omvormer 1500NS, string 2x4.