Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Amsterdam

Zonnepanelen in Amsterdam van een specialist

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Amsterdam van een gespecialiseerd en gediplomeerd bedrijf? Dan moet u bij Zonnepanelen Xtra zijn. Wij leveren enkel zonnepanelen van de beste kwaliteit, en hebben enkel monteurs in dienst die voorzien zijn van de juiste diploma’s om uw zonnepanelen op de juiste manier vakkundig te installeren en monteren.

Wij werken met zonnepanelen van de merken Sharp, LG en Sonnenstromfabrik. Dit zijn enkel A-merken, waardoor wij u zonnepanelen van de hoogste kwaliteit kunnen beloven. Daarnaast zijn wij erkend installateur, waardoor u ook zeker weet dat de installatie van hoge kwaliteit is. Wij garanderen dat de zonnepanelen minstens 25 jaar rendement opleveren.

Zonnepanelen in Amsterdam van Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies over enkel hoge kwaliteit zonnepanelen;
  • Wij zijn erkend zonnepanelen installateur in Breda;
  • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle & professionele installatie inclusief uitleg;
  • Wij werken met eigen personeel;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik;
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie;
  • Standaard opbrengstgarantie 25 tot 30 jaar na plaatsen;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

Neem direct contact met ons op als u kiest voor zonnepanelen in Amsterdam. U kunt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor vragen of advies kunt u gewoon contact met ons opnemen.

Het rendement van zonnepanelen

In Amsterdam kunt u een mooi rendement met uw zonnepanelen behalen. Dit is wel 12% tot 17% of zelfs hoger. Door middel van zonnepanelen verlaagt u uw energierekening drastisch. Indien u de zonnepanelen door ons laat installeren, kunt u het complete systeem tussen de 5 en 7 jaar weer terugverdienen. U zult zien dat uw stroomrekening aanzienlijk lager wordt. Wij garanderen van een rendement van minstens 25 jaar.

“Zonnepanelen verdienen zichzelf terug door 12% tot 17% rendement te behalen”

De montage van de zonnepanelen

Het is zeer belangrijk dat de zonnepanelen door een vakkundige monteur gemonteerd en geïnstalleerd worden. Het dak is een zeer essentieel onderdeel van het huis, daarom is het belangrijk dat hier zorgvuldig mee omgegaan wordt. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd met de juiste diploma’s en weten wat ze doen. Hierdoor worden de zonnepanelen gemonteerd op de manier zoals het hoort, zodat uw dak veilig is en de panelen het meeste rendement gaan behalen.

Verder is het merk van de zonnepanelen ook erg belangrijk. Wij werken enkel met A-merken, zodat wij u altijd gegarandeerd kwaliteit kunnen bieden. De zonnepanelen die wij op uw dak monteren leveren sowieso voor 25 tot 30 jaar aan rendement op, en daar geven wij 25 jaar garantie op. De levertijd van onze zonnepanelen is 4 tot 12 weken nadat u akkoord bent gegaan met de overeenkomst.

Altijd gedegen advies

Als u twijfelt over zonnepanelen, niet weet welke panelen u het beste aan kunt schaffen, en of uw dak geschikt is, kunnen wij u altijd voorzien van goed advies. Onze installateur komt dan bij u langs om de situatie te bekijken en op basis hiervan advies uit te brengen. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met onze installateur.

Neem direct contact op

Wilt u zonnepanelen in Amsterdam aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Deze kunt u aanvragen via de knop op onze website. Wilt u een afspraak maken met onze adviseur of wilt u eerst nog meer informatie van ons verkrijgen? Neem dan gerust contact op door uw gegevens achter te laten op de contact pagina. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug bellen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Amsterdam

Amsterdam - Bloemendalergouw 43
Anoniem
20 zwarte LG NeON2-V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge SE7k-E omvormer met 20 optimizers.
Amsterdam - van Beuningenstraat 194e
A. Witteveen
8 volledig zwarte Solar Frontier CIS (dunne film) panelen 170 Wp met 1 Goodwe omvormer 1500NS, string 2x4.