Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Apeldoorn

Zonnepanelen in Apeldoorn

Wilt u graag zonnepanelen in Apeldoorn laten plaatsen door een erkende zonnepanelen installateur? Begrijpelijk! Zonnepanelen zorgen voor groene energie, duurzaamheid en u kunt flink besparen op uw energierekening. Zonnepanelen Xtra installeert en monteert de panelen bij u thuis in Apeldoorn op snelle en vakkundige wijze. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor advies. Een van onze deskundige adviseurs komt graag bij u langs om uit te zoeken welke zonnepanelen het beste bij uw woon- of werksituatie passen. Neem gerust contact met ons op voor advies over zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen bij Zonnepanelen Xtra in Apeldoorn?

  • Onze vakmensen in Apeldoorn zijn zonnepanelen specialisten. Wij zorgen voor een veilige montage en aansluiting van uw zonnepanelen, zo haalt u het optimale rendement uit uw zonnesysteem.
  • Bij ons werken alleen erkende installateurs. Zij zijn volledig gecertificeerd en beschikken over bouwkundige kennis om werkzaamheden op het dak uit te voeren.
  • Na de installatie is het zonnesysteem direct klaar voor gebruik. Waar nodig assisteren wij u bij de aanmelding van uw installatie bij de netbeheerder.
  • U kunt de zonnesystemen die wij installeren zelf monitoren via uw pc, laptop, tablet of telefoon.
  • Op al onze zonnepanelen zit 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar. Mocht er toch een storing optreden, dan staan wij altijd voor u klaar.

Deskundig advies

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de zonnepanelenbranche voorzien we u van het juiste advies. Een van onze adviseurs brengt een bezoek in Apeldoorn en bekijkt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Als dit het geval is, bekijken we samen welk zonnepanelen merk het beste bij uw daktype past. Bent u benieuwd naar hoeveel panelen er op uw platte of schuine dak passen? U kunt dit op de website berekenen.

Zonnepanelen merken

Wij verkopen alleen zonnepanelen van A-merken en gerenommeerde fabrikanten. Op al onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar. Onder de merken vallen Poly-kristallijn-, Mono-kristallijn. Wij maken onder andere gebruik van de volgende merken:

  • Sharp zonnepanelen: Een Japans topmerk waarmee u voor hoge kwaliteit zonnepanelen kiest. Ze hebben al meer dan 60 jaar ervaring met zonnepanelen en de panelen zijn gunstig geprijsd.
  • LG zonnepanelen: LG beheert het volledige productieproces, waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit zonnepanelen. U kunt rekenen op een hoge elektriciteitsprocedure en een extreem lange levensduur. Dat betekent voor u meer groene en duurzame energie en een lagere energierekening.
  • Sonnenstromfabrik zonnepanelen : Sonnenstromfabrik is de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. De kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product ligt erg hoog.

Erkende zonnepaneleninstallateurs

Onze erkende installateurs in Apeldoorn helpen u groene en duurzame energie op te wekken in uw huis of bedrijvenpand. Zij hebben de landelijk erkende certificaten behaald die aantonen dat zij over voldoende vakkennis beschikken voor het installeren van zonnepanelen. Onze installateurs geven u altijd het beste advies. Elk soort paneel en elk merk heeft unieke eigenschappen en een andere opbrengst. Wij kijken samen met u welk zonnepanelen pakket het beste bij uw woning of bedrijfspand past.

Neem contact op met Zonnepanelen Xtra

Wilt u graag duurzame zonne-energie opwekken en een lagere energierekening? Dat kan met de zonnepanelen van Zonnepanelen Xtra in Apeldoorn. Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur, vraag een offerte aan of neem contact op voor vragen. Onze helpdesk is dagelijks te bereiken voor al uw vragen.

E-mail: info@zonnepanelen-xtra.nl“>info@zonnepanelen-xtra.nl

Telefoon: 0184 724 999“>0184 724 999 | 0647 313 688“>0647 313 688

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Apeldoorn

Apeldoorn - Houtsnijderhorst 635
M. Hoogerduijn
10 zwarte mono LG zonnepanelen 270 Wp met 1 Goodwe omvormer 3000NS, string 1 x 12 zonnepanelen