Barendrecht

Zonnepanelen in Barendrecht

Bent u op zoek naar een goede partij voor zonnepanelen in Barendrecht? Maak kennis met zonnepanelen Xtra: dé specialist voor zonnepanelen in deze omgeving. Wij leveren alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Waaronder van de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is zonder twijfel dé installateur van zonnepanelen. En dat merkt u! Bij ons geniet u namelijk van minimaal 12 jaar garantie én van deskundige installatie. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijke subsidie. Dáár kunt u op rekenen.

Maak kennis met zonne-energie

Neem bij interesse direct contact met ons op. Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden of over wat we voor u kunnen betekenen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Welke zonnepanelen kopen in Barendrecht?

Onze experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen in Barendrecht het beste bij uw situatie passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service. Uw tevredenheid, dat is waar we het voor doen.

Hét adres voor zonnepanelen in Zuid-Holland

Waarom zou u bij ons zonnepanelen kopen in Zuid-Holland? We zetten de voordelen voor op een rij:

  • Regionaal en vertrouwd
  • Erkend installateur
  • Gratis deskundig advies van hoge kwaliteit
  • Professionele installatie en montage
  • Na installatie direct klaar voor gebruik
  • Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen
  • Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen
  • Opbrengstgarantie van 25 jaar

Zonnepanelen in Barendrecht met hoog rendement

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen in gemeente Barendrecht leveren wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt. Dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Barendrecht is tussen de 5 en 7 jaar.

Professionele installatie

Wist u dat we de zonnepanelen niet alleen leveren? Onze gespecialiseerde zonnepanelen installateur in Barendrecht komt de zonnepanelen bij u thuis vakkundig installeren en monteren. Al onze monteurs zijn voorzien van voorzien van de juiste certificeringen. U bent gegarandeerd van montage van de bovenste plank. Daarnaast geldt bij ons altijd. Prijs = prijs en afspraak = afspraak. Geen verrassingen achteraf, dus.

Zonnepanelen Xtra is dé leverancier in zonnepanelen, omvormers en montagesystemen

Zonnepanelen Xtra | goede service

Ook na de levering in Barendrecht biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Barendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht. Vertrouwd dichtbij.

Gemeente Barendrecht gaat voor een beter klimaat

Wist u dat de gemeente Barendrecht voor een beter klimaat gaat? De laatste jaren zet deze gemeente duidelijk in op zonne-energie middels zonnepanelen. Zodoende loopt deze gemeente voor op het gemiddelde in de provincie Zuid-Holland. Wij hebben al vele daken voorzien van zonnepanelen in Barendrecht. Misschien bent u wel de volgende?

Duurzaamheidslening

De gemeente Barendrecht heeft voor haar inwoners een duurzaamheidslening beschikbaar gesteld. Zodoende wordt het voor vele mensen aantrekkelijker om te kiezen voor zonnepanelen in Barendrecht. De gemeente heeft deze lening beschikbaar gesteld omdat het in 2025 geheel energieneutraal wil zijn. Deze lening draagt hier aan bij.

Kwaliteit en persoonlijke service komen bij ons altijd op de eerste plaats

Vele tevreden klanten gingen u voor

We hebben door de jaren heen al vele tevreden klanten voorzien van zonnepanelen op hun dak. Waaronder de volgende klant:

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van offerte (prima prijs) tot en met de installatie is alles keurig verlopen. De 15 panelen zijn heel vakkundig geïnstalleerd. Arjen en zijn mensen zijn zeer vriendelijk en prettig in de omgang.
Ook het terugvragen van de btw (tegen een kleine vergoeding), het aanmelden van de zonnepanelen en het regelen van de app waarmee je de opbrengst kan monitoren wordt allemaal geregeld! Top!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan

Kies ervoor om zonnepanelen te kopen in Zuid-Holland

Bent u overtuigd van de voordelen die zonnepanelen in Barendrecht met zich mee brengen en wilt u meer weten? Bijvoorbeeld over de subsidie die u ontvangt? Dat begrijpen wij. Neem dan contact op voor een afspraak met één van onze deskundige adviseurs. Dan komt onze adviseur vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Als u een vraag heeft of meer wilt weten over onze dienstverlening kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u met veel plezier te woord. Wij zijn Zonnepanelen Xtra: dé specialist op het gebied van zonnepanelen en omvormers.

Houtschelf 15A, 3371KB, Hardinxveld-Giessendam
0184 724 999
0647 313 688
info@zonnepanelen-xtra.nl

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Barendrecht

Barendrecht - Voordijk 415
Anoniem
24 stuks LG NeON2 V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE8k-E en 24 optimizers.
Barendrecht - Brielsemeer 4
Anoniem
12 stuks LG NeON2 V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE4000H en 12 optimizers.
Barendrecht - Willem Alexanderplantsoen 86
Anoniem
13 stuks zwarte JA-Solar zonnepanelen van 300 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3680H en 13 optimizers.
Barendrecht - Pr. Willemstraat 16
G. Jiskoot
12 zwarte Sharp zonnepanelen 285 Wp met 1 Goodwe omvormer 3600DS, string 1x12 zonnepanelen.
Barendrecht - Willem Alexanderplantsoen 95
M. Sarajlic
13 poly zonnepanelen 285 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3000 en 13 optimizers.
Barendrecht - De Zeeg 10
J. Groenenboom
10 mono zonnepanelen 260 Wp met 1 Goodwe omvormer 3000SS, 1 string van 10 zonnepanelen.