Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Bloemendaal

Zonnepanelen in Bloemendaal

Dé specialist voor zonnepanelen in Bloemendaal. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Sonnenstromfabrik. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe, Enphase en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Bloemendaal.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Bloemendaal passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Bloemendaal langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Bloemendaal.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Bloemendaal. Tevens zijn we een SolarEdge gecertificeerde installateur.

Hoeveel levert het op in Bloemendaal?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Bloemendaal wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Bloemendaal, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Bloemendaal biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Bloemendaal, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Bloemendaal

Bloemendaal - Verlengde Koepellaan 15
Anoniem
7 stuks zwarte LG NeON2 V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE2200H omvormer en 7 optimizers.
Bloemendaal - Dr. Dirk Bakkerlaan 72
Anoniem
15 stuks zwarte LG NeON2 V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE5k-E omvormer en 15 optimizers.