Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Breda

Zonnepanelen in Breda voor op uw woning

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Breda? Dat is een uitstekende keuze. U kunt hiervoor terecht bij Zonnepanelen Xtra. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zonnepanelen en zijn vaak werkzaam in de omgeving van Breda. U kunt daarnaast niet alleen bij ons terecht voor de installatie en montage, maar ook voor advies. Wij leveren altijd kwaliteit doordat wij met topmerken werken zoals Sonnenstromfabrik, LG en Sharp.

Door middel van zonnepanelen kunt u meer uit uw woning halen. U wekt namelijk uw eigen zonne-energie op met de zonnepanelen. Wij kunnen de zonnepanelen snel voor u plaatsen en daarnaast kunnen wij u ook advies geven.

Zonnepanelen in Breda via Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies over enkel hoge kwaliteit zonnepanelen;
  • Wij zijn erkend zonnepanelen installateur in Breda;
  • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle & professionele installatie inclusief uitleg;
  • Wij werken met eigen personeel;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik;
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie;
  • Standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsen;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

Wilt u zonnepanelen in Breda kopen? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Montage en installatie

Wij werken altijd samen met monteurs die gekwalificeerd zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarom worden uw zonnepanelen altijd op zeer vakkundige wijze geplaatst. Als u bij ons zonnepanelen aanschaft, worden deze altijd op het dak gemonteerd met een stevig dak montage systeem. Zodra u akkoord gaat met de offerte kunnen wij de zonnepanelen al binnen 4 tot 12 weken bij u op het dak plaatsen.

Zeer hoog rendement

Er zit een zeer groot voordeel aan zonnepanelen, en dat is dat u op een zeer groene manier stroom kunt opwekken. Hoe meer mensen zonnepanelen op het dak hebben liggen, hoe groener de stroom. Daarnaast levert het ook voor uzelf voordelen op. Zo kunt u in slechts 4,5 tot 7 jaar de investering al terugverdienen. U profiteert van een rendement van 12% tot 20%.

Na de jaren waarin u de investering terugverdient, geniet u van gratis stroom door middel van zonne-energie. Dit zult u terugzien op de energierekening, want die wordt een heel stuk lager. Bent u al benieuwd wat u kunt besparen en hoeveel geld en energie uw zonnepanelen gaan opleveren? Via onze tool kunt u dit alvast berekenen.

Advies bij zonnepanelen kopen

Wij kunnen u voorzien van gratis advies op het gebied van zonnepanelen aanschaffen. U kunt gerust contact met ons opnemen. Het is een goed idee om zonnepanelen aan te schaffen wanneer u in een woning woont met een geschikt dak en wanneer u van plan bent om nog jaren in deze woning te blijven wonen. Wij geven u graag advies op het gebied van zonnepanelen.

Buiten het advies dat wij u kunnen geven, kunnen wij u helpen bij het aanmelden van de installatie bij de netbeheerder en het terugvragen van de BTW. Ook nadat wij de zonnepanelen bij u geïnstalleerd hebben, kunnen wij u nog begeleiden en voorzien van advies. Daarnaast krijgt u bij ons altijd 25 jaar garantie.

Neem direct contact met ons op

Neem gelijk contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte, of om advies te krijgen. Wij staan voor u klaar als het gaat om zonnepanelen en de montage en installatie hiervan. Klik op de knop onder aan deze pagina om gelijk een offerte aan te vragen. Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie of advies? Dan kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Houtschelf 15A, 3371KB, Hardinxveld-Giessendam
0184 724 999
0647 313 688
info@zonnepanelen-xtra.nl

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen – Breda

Breda - De Heiningen 6
Anoniem
10 stuks LG NeON2 V5 zonnepanelen van 325Wp + 3 x LG 340Wp met 1 SolarEdge SE4000H omvormer en 13 optimizers.
Breda - NIeuw Asterd 5
Anoniem
15 stuks LG NeON2 A5 zonnepanelen van 340Wp met 1 SolarEdge SE4k-E omvormer en 15 optimizers.
Breda - Klein Zand 2
K. Los
10 Sharp Back contact zonnepanelen 256 Wp + 16 Solar Frontier 160 Wp dunne film zonnepanelen met 1 Fronius 5.0 omvormer.