De Meern

Zonnepanelen in De Meern

Overweegt u zonnepanelen in De Meern en bent u op zoek naar een zonnepanelen installateur bij u in de buurt? Voor het professioneel laten plaatsen van zonnepanelen in uw regio kunt u terecht bij Zonnepanelen Xtra. Wij plaatsen zonnepanelen bij u thuis en kunnen u vooraf adviseren. Er bestaan vele soorten merken zonnepanelen waar we u graag meer over vertellen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw toepassing.

“Met zonnepanelen aan huis eigen zonne-energie opwekken, is energie besparen voor het leven. De kosten heeft u er binnen 4,5-7 jaar uit!”

De voordelen van zonnepanelen plaatsen

U beseft waarschijnlijk al dat zonnepanelen u geld kunnen besparen en dat ze bijdragen aan het verbeteren van het energielabel van uw woning. Maar hoeveel leveren die zonnepanelen in De Meern u daadwerkelijk op en vanaf wanneer levert de investering in geld wat op? We hebben de feiten en voordelen van zonnepanelen kopen voor u op een rij gezet:

  • Zonnepanelen verhogen het energielabel van de woning en maken uw woning aantrekkelijker voor toekomstige verkoop;
  • Zonnepanelen kopen levert u een rendement van 12% tot 20% of hoger op;
  • Vanaf het plaatsen van een compleet systeem zonnepanelen door Zonnepanelen Xtra is de terugverdientijd tussen de 4,5 en 7 jaar;
  • Nadat uw geld is terugverdiend, profiteert u van gratis zonne-energie en kunt u flink op uw energiekosten besparen;
  • Onze hoge kwaliteit zonnepanelen gaan zeer lang mee en worden altijd gemonteerd met een montagesysteem van een Nederlandse fabrikant met 20 jaar garantie;
  • Het is mogelijk om een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in De Meern aan te vragen waardoor zonnepanelen kopen nog aantrekkelijker is.

Benieuwd waar we in uw regio al zonnepanelen hebben geplaatst? Bekijk dan gerust de referenties en ontdek waar Zonnepanelen Xtra in De Meern succesvol panelen heeft geplaatst.

De hoogste kwaliteit zonnepanelen

Onze experts adviseren u graag over welke zonnepanelen het beste bij u in De Meern tot hun recht komen. Wanneer u een geschikt dak hebt, kunnen we gaan kijken naar diverse merken. Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit zonnepanelen van merken als LG, Sharp, Panasonic, LG en Solar Frontier.

Zonnepanelen installateur in De Meern nodig?

Als landelijk erkend installateur bent u er bij ons van verzekerd dat een echte vakman uw zonnepanelen plaatst. We plaatsen altijd zowel een stevig dak montagesysteem als het door u gekozen zonnepanelen systeem.

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt plaatsen? Dan kunt u hier zelf het aantal en de opbrengst van uw zonnepanelen berekenen.

Zonnepanelen kopen?

Heeft u op onze website mooie zonnepanelen van poly-kristal of mono-kristal gezien of wilt u meer informatie of advies? Laat het ons weten, dan kan een adviseur u helpen bij de uw keuze voor zonnepanelen in De Meern.

Binnen 2 tot 14 weken na overeenkomst worden de zonnepanelen door Zonnepanelen Xtra in De Meern geïnstalleerd. Ook voor het plaatsen van omvormers kunt u ons inschakelen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-De Meern

De Meern - Emmerikerboslaan 76
Anoniem
16 stuks LG NeON2- V5 zonnepanelen van 350Wp met 1 SolarEdge omvormer SE4000H en 16 optimizers.
De Meern - Rijkstraatweg 142
Anoniem
34 stuks zwarte LG NeON2- V5 zonnepanelen van 325Wp met 3 SolarEdge omvormers SE3500H en 34 optimizers.
De Meern - Zeedistel 34
Anoniem
6 stuks mono Sharp zonnepanelen van 300 Wp met 1 Goodwe omvormer 1500NS , string 1x6 panelen.
De Meern - Loenenseboslaan 6
Anoniem
20 stuks zwarte LG NeON2- V5 zonnepanelen van 325Wp met 2 SolarEdge omvormers SE3000H en 20 optimizers.