Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

's-Hertogenbosch

Zonnepanelen specialist in Den Bosch

Bent u op zoek naar een lokale adviseur in zonnepanelen in Den Bosch? Zonnepanelen Xtra is de regionale specialist bij u in de buurt. Wij werken al lang mee in de zonnepanelenbranche en dankzij die opgebouwde ervaring en vakinhoudelijke kennis kunnen we u van deskundig advies voorzien. Dit advies is altijd gratis en vrijblijvend. Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen is een grote stap, laat u daarom goed adviseren door een echte specialist.

Het kan ook zijn dat u al een stap verder bent met de keuze voor zonnepanelen. Heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaald type en/of merk zonnepanelen? U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen bij Zonnepanelen Xtra. Het offerteformulier dient u zo duidelijk mogelijk in te vullen. Geef uw wensen ook vooral aan ons door, alleen dan kunnen we u een zo goed en gunstig mogelijke aanbieding toereiken.

Zonnepanelen in Den Bosch kopen van Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies van een specialist;
  • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, SONNENSTROMFABRIK en SHARP;
  • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Den Bosch;
  • Wij werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle en veilige montage, inclusief uitleg;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik.
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie, bij storing staan wij voor u klaar;
  • Standaard opbrengstgarantie 25 tot 30 jaar na plaatsing;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Den Bosch.

Maak gelijk een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt een terugbelverzoek aanvragen, dan bellen wij naar u op het gewenste tijdstip. Onze helpdesk is dagelijks telefonisch bereikbaar mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen.

Samenwerking met gerenommeerde merken

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om zonnepalen in Den Bosch aanschaffen. Het aanbod is de laatste jaren flink uitgebreid. Merken en fabrikanten kunnen sterk verschillen in kwaliteit en rendement. Bij Zonnepanelen Xtra bent u verzekerd van echte kwaliteit daar wij samenwerken met vooruitstrevende merken en gerenommeerde fabrikanten. De merken die wij aanbieden zijn marktleiders in de zonnepanelenbranche. Zonnepanelen van LG, Sonnenstromfabrik en SHARP zijn daarom uitstekende opties.

Daarnaast gebruiken we omvormers van de merken  Goodwe, SolarEdge en Enphase.

Adviesgesprek op locatie

Als uw adviseur vertellen we u alles wat u moet weten over zonne-energie en zonnepanelen. We komen bij u op locatie langs en bekijken het dak. Het daktype is een belangrijke factor om te bepalen welk type en merk zonnepanelen het beste kunnen renderen op uw dak in Den Bosch. Er zijn nog meer factoren die bepalen hoe hoog het rendement zal zijn. Hierbij kunt u denken aan de weersomstandigheden en de plaatsing. Het gemiddelde rendement ligt tussen de 12% en 20%, en kan zelfs hoger uitvallen.

Daarnaast kunnen we u gratis advies geven over de financiële kant van zonnepanelen laten plaatsen in Den Bosch. Dan gaat het om zaken als vergunningen en subsidie. De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft een aantal subsidies en leningen beschikbaar gesteld die woningeigenaren en bedrijven kunnen aanvragen als ze kiezen voor zonnepanelen.

Veilige installatie van uw zonnepanelen in Den Bosch

Wij hebben eigen installateurs in dienst die allemaal een landelijk erkend examen hebben behaald. Dit examen toont aan dat wij een erkend zonnepanelen installateur in Den Bosch zijn die over voldoende vakkennis beschikt voor het vakkundig installeren van zonnepanelen op daken in Nederland. U kunt er dus vanuit gaan dat wij de zonnepanelen veilig en op de juiste manier monteren. Bovendien ontvangt u bij ons 25 jaar garantie, mocht er dus een storing optreden staat onze installateur snel bij u voor de deur.

Neem contact op met uw lokale zonnepanelen specialist

Vraag nu een offerte aan bij Zonnepanelen Xtra of neem contact op voor gratis advies. Wij helpen u graag met besluiten welk zonnepanelen pakket voor uw situatie het beste is en waarmee u het hoogste rendement behaalt. U kunt een terugbelverzoek aanvragen, het contactformulier invullen of even bellen naar 0184-724 999 als u contact wilt opnemen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-‘s-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch - 's-Gravenhagestraat 31
A. Luites
15 stuks LG NeON2 zonnepanelen 335 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5k-E en 15 optimizers.