Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Den Haag

Zonnepanelen in Den Haag voor duurzame energie

Denkt u erover na om zonnepanelen op uw dak van uw woning of bedrijfspand in Den Haag te laten plaatsen? Dan heeft u vast alle informatie doorgespit die u kon vinden op het internet. Is het nu tijd geworden om een adviseur in te schakelen? Wij van Zonnepanelen Xtra hebben de ervaring en vakkennis in huis om u van deskundig advies te voorzien. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

Of bent u al verder met uw zoektocht naar zonnepanelen in Den Haag en heeft u al een voorkeur voor een type en/of merk zonnepanelen? U kunt direct een offerte aanvragen. Geef uw wensen zo duidelijk mogelijk aan op het offerteformulier. Op deze manier kunnen we een zo goed en gunstig mogelijke aanbieding maken.

Zonnepanelen in Den Haag van Zonnepanelen Xtra

 • Gratis deskundig advies;
 • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, Sonnenstromfabrik en SHARP;
 • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Den Haag;
 • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
 • Snelle en veilige montage inclusief uitleg;
 • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik;
 • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
 • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie en standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsing.

Maak gelijk een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt een terugbelverzoek aanvragen, dan nemen wij op het gewenste tijdstip contact met u op. Onze helpdesk is dagelijks telefonisch bereikbaar om u van meer informatie te voorzien.

Advies op locatie

Als u ons inschakelt komen we op locatie de situatie bekijken. De belangrijkste vraag bij het oriënteren op zonnepanelen in Den Haag is of het dak wel geschikt is voor zonnecellen. Dan gaat het met name om de ligging en het materiaal van het dak. Is het dak geschikt, dan gaat de adviseur onderzoeken welke zonnepanelen het beste bij uw woon- of werksituatie passen. Uiteraard altijd in overleg met u.

Hebben we het juiste zonnepanelen pakket gevonden, dan richten we ons op de montage en installatie. Wij plaatsen zelf de zonnepanelen in Den Haag, onze installateurs zijn hiervoor bevoegd.

Waarom investeren in zonnepanelen?

Zonnepanelen aanschaffen is een flinke investering. Toch is het de moeite meer dan waard: u bespaart geld, verbetert het energielabel van uw woning en wekt groene energie op. Maar hoeveel en vanaf wanneer kunnen zonnepanelen in Den Haag u iets opleveren? Wij hebben voor u alle feiten en voordelen over de aankoop van zonnepanelen op een rij gezet:

 1. Zonnepanelen verhogen het energielabel van de woning en maken uw woning aantrekkelijker voor toekomstige verkoop.
 2. Het laten installeren van zonnepanelen levert u een rendement van 12% tot 20% of hoger op.
 3. Vanaf het plaatsen van het compleet zonnepanelen systeem door Zonnepanelen Xtra is de terugverdientijd tussen de 4,5 en 7 jaar.
 4. Nadat uw geld is terugverdiend, profiteert u van gratis zonne-energie en kunt u flink op de energiekosten besparen.
 5. Onze hoge kwaliteit zonnepanelen gaan jarenlang mee en worden altijd gemonteerd met een montagesysteem van een Nederlandse fabrikant met 20 jaar garantie.
 6. Het is mogelijk om een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Den Haag aan te vragen waardoor zonnepanelen kopen nog aantrekkelijker is.
 7. Dankzij de huidige 0% BTW op de aanschaf van PV-panelen heeft u een verkapte subsidie van 21% BTW. Het is zelfs mogelijk dat u de zonnepanelen binnen 4 jaar al terugverdient.

De merken: LG, SHARP en Sonnenstromfabrik

Als leverancier van zonnepanelen en toebehoren kunt u bij ons ook terecht voor omvormers en montagesystemen. Een kwalitatief goede omvormer is die van het merk Goodwe. Wij leveren enkel zonnepanelen van A-merken. De panelen worden onderworpen aan diverse testen en beschikken over verschillende certificaten. De merken die wij aanbieden zijn:

 • SHARP zonnepanelen:
  Als u kiest voor dit Japanse topmerk krijgt u hoge kwaliteit zonnepanelen. SHARP heeft al meer dan 60 jaar ervaring met zonnepanelen en hun panelen zijn gunstig geprijsd.
 • LG zonnepanelen:
  LG beheert het volledige productieproces, waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit zonnepanelen. U kunt rekenen op een hoge elektriciteitsprocedure en een extreem lange levensduur.
 • Sonnenstromfabrik zonnepanelen:
  Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van de glas/glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik. Deze hoogwaardige panelen combineren geavanceerde technologie met duurzame materialen om een betrouwbare energieoplossing te bieden voor uw huis of bedrijf.

Vraag gratis en vrijblijvend advies aan

Wilt u de samenwerking aangaan met Zonnepanelen Xtra? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Vraag een terugbelverzoek aan of vul het offerteformulier in op de website. Voor deskundig advies mag u ook altijd even bellen naar onze helpdesk.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Den Haag

Den Haag - Quitoplantsoen 14
Anoniem
8 stuks LG NeON2- V5 zonnepanelen van 350 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3000H en 8 optimizers.