Geldermalsen

Zonnepanelen in Geldermalsen

Wilt u graag zonnepanelen in Geldermalsen laten plaatsen door een erkend zonnepanelen installateur? Maak dan kennis met Zonnepanelen Xtra. Wij installeren en monteren de panelen bij u thuis op snelle en vakkundige wijze. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies. Onze deskundige adviseur komt graag bij u langs om te onderzoeken welke zonnepanelen de beste keus is voor uw woonsituatie.

Advies gewenst of direct zonnepanelen kopen? Kom met ons in contact en vraag een terugbelverzoek aan. Dan belt een van onze adviseurs u terug op een door uw aangewezen moment.

Deskundig advies over zonnepanelen in Geldermalsen

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de zonnepanelenbranche voorzien we u van het juiste advies. De adviseur brengt een bezoek aan Geldermalsen en bekijkt eerst of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Als dat het geval is, bekijken we samen welk merk zonnepanelenpakket het beste past bij uw daktype.

Heeft u een plat of schuin dak? Dan zijn zonnepanelen in Geldermalsen laten monteren geen enkel probleem. Wanneer u wilt weten hoeveel panelen er op uw plat of schuin dak passen, kunt u dit berekenen op onze website.

“Onze zonnepanelen installateur in Geldermalsen heeft de juiste certificeringen op zak”

Welke zonnepanelen in Geldermalsen kopen?

Er zijn diverse merken die zonnepanelen produceren. Wij verkopen enkel A-merk kwaliteit zonnepanelen van gerenommeerde fabrikanten. Wij vertellen u graag meer over deze merken:

  • Sharp zonnepanelen: dit Japanse merk behoort al 60 jaar tot de zonne-energie pioniers. Bovendien staat Sharp garant voor een uitstekende service én prijs-kwaliteitverhouding.
  • LG zonnepanelen: de zonnepanelen van LG zijn uitermate efficiënt en betrouwbaar te noemen. Zo bent u verzekerd van een hoge elektriciteitsproductie en een lange levensduur.
  • Panasonic zonnepanelen: een gerenommeerd merk uit Japan. Hun panelen hebben een hoog rendement en onbetwiste betrouwbaarheid.

Op onze zonnepanelen in Geldermalsen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar.

Erkend zonnepanelen installateur in Geldermalsen

Als we het eens zijn over het zonnepanelenpakket, is het ongeveer 2 tot 14 weken wachten tot het levermoment. Onze zonnepanelen installateur in Geldermalsen zorgt dan voor een snelle en vakkundige installatie en montage. De installatie gaat veilig met een optimaal rendement als resultaat.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur

Wilt u ook duurzame zonne-energie opwekken? Zonnepanelen kopen doet u bij Zonnepanelen Xtra. Het is een investering, maar de kosten heeft u er binnen 4,5 – 7 jaar uit. Na deze jaren wordt uw energierekening al gauw een stuk lager.

Profiteer nu, maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bent u nieuwsgierig naar onze referenties? Lees dan onderaan deze pagina de ervaringen van inwoners uit Geldermalsen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Geldermalsen

Geldermalsen - Esdoornstraat 2
A. Siewertsen-Heeren
16 zwarte Denim poly zonnepanelen 250 Wp met 1 Goodwe omvormer 4000DS, string 2x8 zonnepanelen.
Geldermalsen - Oranje Nassaustraat 15
D.D.A. Agency
18 mono zonnepanelen 275 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE5000 en 18 optimizers.
Geldermalsen - Geldersestraat 34
J. Koch
8 zwarte mono zonnepanelen 260 Wp met 1 Solar River omvormer 2300TL
Geldermalsen - Lingedijk 53
C. Moison
8 LG mono zonnepanelen 300 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE2200 en 8 optimizers.