Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Haarlem

Zonnepanelen in Haarlem aanschaffen

Wilt u investeren in zonnepanelen voor uw woning of pand in Haarlem? Dan kunt u vast advies gebruiken van een specialist. Wij van Zonnepanelen Xtra helpen u de juiste keuze te maken. Daarnaast verrichten we de montage en installatie. Onze installateurs zijn uitvoerig getest op hun vakkundigheid en kunnen de zonnepanelen op een veilige en snelle manier installeren en monteren.

Wij zijn officieel leverancier van zonnepanelen en omvormers. We verkopen enkel A-merk zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan LG zonnepanelen, Sonnenstromfabrik zonnepanelen en Sharp zonnepanelen. Ook de omvormers die wij gebruiken zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals SolarEdge, Goodwe en Enphase. U bent dus altijd verzekerd van kwaliteit.

Waarom kiezen voor Zonnepanelen Xtra in Haarlem?

  • Gratis deskundig advies van een specialist;
  • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, SONNENSTROMFABRIK en SHARP;
  • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Haarlem;
  • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle en veilige montage inclusief uitleg;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik.
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie, bij storing staan wij voor u klaar;
  • Standaard opbrengstgarantie 25 tot 30 jaar na plaatsing;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Haarlem.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zonnepanelen in Haarlem? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij vragen of voor advies mag u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Helder en deskundig advies

Als u zonnepanelen in Haarlem wilt aanschaffen is het verstandig om hierover advies in te winnen. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies. Dit is altijd gratis en vrijblijvend, u bent nergens tot verplicht. Zonnepanelen laten plaatsen kan alleen op een geschikt dak. Ook is het beter en meer rendabel als u voor een langere tijd in het pand blijft wonen of werken. De adviseur komt bij u langs en bekijkt de situatie. Vervolgens zal hij met u in gesprek gaan over welk type zonnepanelen van welk merk het best past bij uw woon- of werksituatie. Tot slot krijgt u bij ons 25 jaar garantie op de zonnepanelen in Haarlem. Mocht er een storing plaatsvinden, staan wij paraat.

Wat is het rendement?

U kunt een mooi rendement met uw zonnepanelen behalen. Het totale rendement is wel 12% tot 17%, of zelfs hoger. Wij garanderen een rendement van minstens 25 jaar. Het complete zonnepanelensysteem kunt u tussen de 5 en 7 jaar weer terugverdienen. Door zonnepanelen op uw dak in Haarlem te plaatsen zult u merken dat de energierekening een stuk lager zal uitvallen.

Montage door een erkend zonnepanelen installateur in Haarlem

Het is belangrijk dat de installatie van de zonnepanelen door een vakkundige installateur wordt uitgevoerd. Wij hebben installateurs in dienst die gecertificeerd zijn met de juiste diploma’s. Ze hebben een landelijk examen succesvol moeten afronden om de certificaten te kunnen behalen. De zonnepanelen worden dus gemonteerd op de manier zoals het hoort. Na de installatie zijn de zonnepanelen direct in gebruik.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wilt u de stap wagen en zonnepanelen kopen in Haarlem? Ga dan de samenwerking aan met Zonnepanelen Xtra. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan door het offerteformulier in te vullen en geef hierbij uw wensen aan. Alleen dan kunnen we een zo gunstig mogelijke aanbieding voor zonnepanelen opstellen. De levertijd van onze zonnepanelen is 4 tot 6 weken.

Een afspraak maken met onze adviseur of informatie inwinnen kan door uw gegevens achter te laten op de contactpagina. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Haarlem

Haarlem - Haarlem