Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Heukelum

Zonnepanelen in Heukelum

Dé specialist voor zonnepanelen in Heukelum. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Heukelum.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Heukelum passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Heukelum langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Heukelum.

Hoeveel levert het op in Heukelum?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Heukelum wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Heukelum, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 4,5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Heukelum biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Heukelum, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Heukelum

Heukelum - Crommen Camp 40
W. van Beest
12 zwarte LG mono zonnepanelen 300 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3500 en 12 optimizers.