Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Lage-Zwaluwe

Zonnepanelen in Lage-Zwaluwe

Voor zonnepanelen in Lage-Zwaluwe kunt u terecht bij ons: Zonnepanelen Xtra. Wij werken veel in uw regio en zijn een echte specialist in zonnepanelen. Zowel op het gebied van kwaliteit en advies als installatie en montage. We leveren enkel de beste kwaliteit zonnepanelen door uitsluitend met topmerken te werken, zoals Sonnenstromfabrik, LG en Sharp. Ook voor omvormers van hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Zou u graag meer uit uw woning halen door deze te verrijken met eigen zonne-energie? Voor advies en het snel plaatsen van zonnepanelen door Zonnepanelen Xtra in Lage-Zwaluwe zit u bij ons goed. Neem gerust contact op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Waarom Zonnepanelen Extra?

Vele anderen gingen u al voor en kochten bij ons zonnepanelen voor in Lage-Zwaluwe. Wij bieden onze klanten de volgende voordelen:

  • Gratis deskundig advies over enkel hoge kwaliteit zonnepanelen;
  • Wij zijn erkend zonnepanelen installateur in Lage-Zwaluwe;
  • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle & professionele installatie inclusief uitleg;
  • Wij werken met eigen personeel;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik;
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie;
  • Standaard opbrengstgarantie 25 tot 30 jaar na plaatsen;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

Bekijk op onze website gerust onze eerder geplaatste zonnepanelen in Lage-Zwaluwe. Wilt u ook zonnepanelen kopen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan.

Rendement van 12-17% in enkele jaren

De voornaamste reden dat wij zonnepanelen plaatsen aanmoedigen, is dat ze bijdragen aan een groenere manier van stroom opwekken. Hoe meer mensen kiezen voor zonnepanelen in Lage-Zwaluwe, hoe beter dit is voor het milieu. Voor u persoonlijk levert zonne-energie ook zeker wat op. In slechts 4,5 tot 7 jaar heeft u de investering al terugverdiend en profiteert u van een rendement van 12% tot 20%. Hierna geniet u dus nog vele jaren van gratis zonne-energie. Dat zal zich uitbetalen in een lage energierekening.

Bent u benieuwd hoeveel geld en energie zonnepanelen u kunnen opbrengen? Dan kunt u hier zelf de opbrengst van uw aantal zonnepanelen berekenen.

Installatie & 25 jaar garantie

Naast dat wij grootleverancier zijn van zonnepanelen in uw regio, komen onze gespecialiseerde en gekwalificeerde werknemers de zonnepanelen ook vakkundig bij u thuis plaatsen en monteren. De door u gekozen zonnepanelen worden altijd geplaatst inclusief stevig dak montagesysteem. De zonnepanelen worden door Zonnepanelen Xtra in Lage-Zwaluwe geplaatst binnen 4 tot 12 weken na de overeenkomst.

Advies bij zonnepanelen kopen?

Wilt u gratis advies voor zonnepanelen in Lage-Zwaluwe? Neem dan gerust contact met ons op. Als u een geschikt dak hebt en van plan bent nog jaren in uw huidige woning te blijven wonen, dan raden we zonnepanelen kopen absoluut aan. Goed voor uw eigen portemonnee en voor de duurzaamheid van uw woning.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Lage-Zwaluwe

Lage-Zwaluwe - Princenhil 15
Anoniem
42 stuks zwarte LG NeON2-V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE17k-E omvormer en 42 optimizers.
Lage-Zwaluwe - Princenhil 31
Anoniem
18 stuks zwarte LG NeON2-V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE5k-E omvormer en 18 optimizers.