Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Lelystad

Zonnepanelen in Lelystad

Bent u op zoek naar een zonnepanelen installateur voor zonnepanelen in Lelystad? Dan moet u bij Zonnepanelen Xtra zijn. Wij kunnen uw dak op professionele wijze voorzien van zonnepanelen in de regio van Lelystad. Voordat wij de zonnepanelen plaatsen, komen wij altijd bij u langs om u te voorzien van gedegen advies. Er bestaan vele soorten merken zonnepanelen, waar we u graag meer over vertellen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw woning.

Zonnepanelen in Lelystad van Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies van een specialist;
  • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, SONNENSTROMFABRIK en SHARP;
  • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Lelystad;
  • Wij werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle en veilige montage, inclusief uitleg;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik.
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie, bij storing staan wij voor u klaar;
  • Standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsing;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Lelystad.

Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in zonnepanelen in Lelystad. Wij kunnen dan een afspraak met u maken om langs te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunt u ook gelijk een offerte aanvragen.

De voordelen van zonnepanelen

Er zitten vele voordelen aan zonnepanelen. Zo kunt u er geld mee besparen en draagt u bij aan een beter milieu. Verder verbeteren ze ook het energielabel van uw woning, waardoor de waarde van de woning weer stijgt. Tevens leveren ze een rendement van 12% tot 20% of zelfs hoger op. De zonnepanelen verdienen zichzelf ook nog eens terug. Binnen 4,5 tot 7 jaar hebt u het geld terugverdiend doordat de energierekening aanzienlijk verminderd wordt.

Als u kiest voor zonnepanelen van Zonnepanelen Xtra, weet u zeker dat u kwaliteit op het dak krijgt. De zonnepanelen die wij plaatsen zijn enkel van de beste A-merken, zoals LG, Sharp en Sonnenstromfabrik, en gaan zeer lang mee. De montage gebeurt altijd met een montagesysteem van een Nederlandse fabrikant. U krijgt hier altijd 25 jaar garantie op. Ten slotte kunt u ook een duurzaamheidslening aanvragen voor de zonnepanelen in Lelystad. Hierdoor wordt het kopen van zonnepanelen nog aantrekkelijker.

Erkend zonnepanelen installateur in Lelystad

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de zonnepanelen geplaatst worden door een echte vakman. U kiest zelf het zonnepanelen systeem met omvormer, dit monteren wij op een stevig dak montagesysteem. Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt plaatsen? Op onze website kunt u zelf het aantal zonnepanelen en de opbrengst hiervan berekenen.

Bij ons krijgt u enkel de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Eerst komen wij bij u langs voor een adviesgesprek en bekijken wij of het dak van uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Daarna kijken we naar de diverse merken. Wij leveren enkel A-merk zonnepanelen, zoals LG, Sharp en Sonnenstromfabrik. Op deze manier weet u zeker dat de zonnepanelen die op uw dak liggen, van de beste kwaliteit zijn en dat ze lang mee gaan.

Koop zonnepanelen in Lelystad

Bent u toe aan de volgende stap van verduurzaming en is het tijd voor zonnepanelen in Lelystad? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar als erkend installateur en komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Via de knop hier onder vraagt u zeer eenvoudig een offerte aan. De zonnepanelen worden al binnen 4 tot 8 weken na overeenkomst bij u geïnstalleerd.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Lelystad

Lelystad - Talingweg 89
Kartcentrum Lelystad
103 mono Sharp zonnepanelen 410 Wp met 2 Goodwe omvormer 17K-DT, 2 strings omvormer.