Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Nieuwerkerk aan den IJssel

Zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Dé specialist voor zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Nieuwerkerk aan den IJssel passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hoeveel levert het op in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Nieuwerkerk aan den IJssel wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Nieuwerkerk aan den IJssel, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen – Nieuwerkerk aan den IJssel

NIeuwerkerk aan den IJssel - Rietveen 3
W.A. Schinkelshoek
14 stuks mono LG NeON2 zonnepanelen 335 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE4000H en 14 optimizers.
Nieuwerkerk aan den IJssel - Veenmos 10
R. Geneugelijk
8 stuks zwarte Sharp mono zonnepanelen 300 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3000H en 8 optimizers.