Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Nijmegen

Zonnepanelen in Nijmegen voor groene stroom

Wilt u graag zonnepanelen in Nijmegen op uw woning laten plaatsen? Dat kan Zonnepanelen Xtra voor u doen. Wij kunnen de zonnepanelen op een snelle en vakkundige wijze op uw dak installeren en monteren. Verder kunnen wij u ook van dienst zijn als het gaat om advies. Onze deskundige adviseur komt graag bij u langs om te onderzoeken welke zonnepanelen het beste zijn voor op uw dak.

Zonnepanelen zorgen er voor dat u meer uit uw woning kunt halen aangezien u uw eigen energie opwekt. Daarbij helpt u mee aan een beter milieu doordat de energie op een milieuvriendelijke wijze opgewekt wordt. Wij kunnen de zonnepanelen snel en vakkundig voor u plaatsen.

Zonnepanelen Xtra voor zonnepanelen in Nijmegen

  • Gratis deskundig advies over enkel hoge kwaliteit zonnepanelen;
  • Wij zijn erkend zonnepanelen installateur in Breda;
  • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle & professionele installatie inclusief uitleg;
  • Wij werken met eigen personeel;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik;
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie;
  • Standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsen;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

Neem direct contact op als u zonnepanelen in Nijmegen aan wilt schaffen. Wij kunnen een gratis en vrijblijvende offerte voor u opstellen, of eerst meer advies uitbrengen.

Installatie door een erkend installateur

Tegenwoordig komt u om in de bedrijven die zonnepanelen aanbieden. Het kan zijn dat u daardoor de bomen het bos niet meer ziet. Echter, doordat iedereen zonnepanelen aanbiedt en installeert, komt dit de kwaliteit niet ten goede. Wij zijn een erkend installateur en hebben de juiste diploma’s en certificaten op zak. Als u er voor kiest om bij ons zonnepanelen aan te schaffen, bent u verzekerd van een vakkundige installatie en hoge kwaliteit.

Wij werken daarnaast ook enkel met bekende merken als het gaat om zonnepanelen. Er zijn diverse merken die zonnepanelen produceren, echter werken wij met enkele vaste A-merken. Dit zijn Sharp, LG en Sonnenstromfabrik. Wij garanderen dat onze zonnepanelen minstens 25 tot 30 jaar energie opwekken en wij geven u altijd 25 jaar garantie op de panelen.

De levertijd van de zonnepanelen

We beginnen altijd met het uitbrengen van een offerte. Zodra u akkoord bent met de overeenkomst en het zonnepanelenpakket, kunnen wij de zonnepanelen binnen 4 tot 6 weken leveren. Onze installateur zorgt er dan voor dat de zonnepanelen snel en vakkundig geïnstalleerd en gemonteerd worden. Wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen dusdanig worden geïnstalleerd, dat ze een optimaal rendement kunnen behalen.

“Onze vakkundige installateur zorgt voor een snelle installatie”

Vakkundig advies voor zonnepanelen

Denkt u er over om zonnepanelen aan te schaffen maar weet u niet zeker of uw dak hier geschikt voor is? Neem dan gerust contact met ons op. Onze installateur komt graag bij u langs om te bekijken of uw dak geschikt is. Als u een plat dak of een schuin dak hebt, is het monteren van zonnepanelen geen enkel probleem. U kunt op onze website daarnaast zeer eenvoudig berekenen hoeveel panelen er op uw dak passen en hoeveel rendement deze opleveren.

Vraag direct een offerte aan

Ziet u het zitten om zonnepanelen in Nijmegen aan te schaffen zodat u uw eigen energie kunt opwekken? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een afspraak met onze adviseur. Dit doet u door uw gegevens achter te laten op de contactpagina. Ook als u meer informatie van ons wenst, kunt u gerust contact opnemen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet en smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Nijmegen

Nijmegen - Serenadestraat 68
H. van Haren
12 poly Sunrise zonnepanelen 250 Wp met 1 Solar River omvormer 3000TL, 1 string 12 zonnepanelen.