Nootdorp

Zonnepanelen in Nootdorp

Dé specialist voor zonnepanelen in Nootdorp. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Panasonic. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Nootdorp.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Nootdorp passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Nootdorp langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Nootdorp.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Nootdorp. Tevens zijn we een SolarEdge gecertificeerde installateur.

Hoeveel levert het op in Nootdorp?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Nootdorp wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Nootdorp, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Nootdorp biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Nootdorp, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Nootdorp

Nootdorp - Robbengat 16
Anoniem
11 LG 320Wp zonnepanelen + 2 LG 365Wp zonnepanelen met 1 SolarEdge omvormer SE4000H en 13 optimizers.