Numansdorp

Zonnepanelen in Numansdorp

Dé specialist voor zonnepanelen in Numansdorp. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Panasonic. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Numansdorp.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Numansdorp passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Numansdorp langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Numansdorp.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Numansdorp. Tevens zijn we een SolarEdge gecertificeerde installateur.

Hoeveel levert het op in Numansdorp?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Numansdorp wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Numansdorp, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Numansdorp biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Numansdorp, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Numansdorp

Numansdorp - Rijksstraatweg 14
Anoniem
20 stuks zwarte zonnepanelen van 290 Wp met 1 Goodwe 5000DT omvormer, string 1 x 20 panelen.
Numansdorp - Goudvink 32
Anoniem
10 stuks zwarte LG NeON2 V5 zonnepanelen van 325 Wp met 1 SolarEdge SE3000H omvormer en 10 optimizers.