Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Pernis

Zonnepanelen in Pernis

Dé specialist voor zonnepanelen in Pernis. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Pernis.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Pernis passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Pernis langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Pernis.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Pernis.

Hoeveel levert het op in Pernis?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Pernis wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Pernis, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Pernis biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Pernis, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Pernis

Pernis - Ring 393
R. Verheij
12 zwarte LG NeON2 zonnepanelen 320 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3500H en 12 optimizers