Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Rozenburg

Zonnepanelen in Rozenburg

Dé specialist voor zonnepanelen in Rozenburg. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Sonnenstromfabrik. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe, Enphase en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Rozenburg.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Rozenburg passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Rozenburg langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Rozenburg.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Rozenburg.

Hoeveel levert het op in Rozenburg?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Rozenburg wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Rozenburg, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Rozenburg biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Rozenburg, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Rozenburg

Rozenburg - Kampanje 30
Anoniem
10 stuks LG NeON2- V5 zonnepanelen van 350 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3500H en 10 optimizers.