Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Schoonhoven

Zonnepanelen in Schoonhoven

Dé specialist voor zonnepanelen in Schoonhoven. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Schoonhoven.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Schoonhoven passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Schoonhoven langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Schoonhoven.

Hoeveel levert het op in Schoonhoven?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Schoonhoven wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Schoonhoven, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Schoonhoven biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Schoonhoven, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Schoonhoven

Schoonhoven - Elzenstraat 3
Anoniem
10 stuks mono LG NeON2 V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge SE3000H omvormer en 10 optimizers.