Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Tiel

Zonnepanelen in Tiel

Bent u op zoek naar een bedrijf voor zonnepanelen in Tiel? Dan zit u goed bij Zonnepanelen Xtra. Wij installeren en monteren op snelle en vakkundige wijze de zonnepanelen op uw huis. Tevens staan wij klaar voor u om u te voorzien van advies. Onze deskundige adviseur komt graag bij u langs om te onderzoeken welke zonnepanelen de beste keuze zijn voor uw woonsituatie.

Heeft u een plat of schuin dak? Dan zijn zonnepanelen in Tiel laten monteren geen enkel probleem. Wanneer u wilt weten hoeveel panelen er op uw plat of schuin dak passen, kunt u dit berekenen op onze website.

Zonnepanelen kopen in Tiel bij Zonnepanelen Xtra

 • Gratis deskundig advies van een specialist;
 • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, Sonnenstromfabrik en SHARP;
 • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Tiel;
 • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
 • Snelle en veilige montage inclusief uitleg;
 • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik, waar nodig verlenen wij assistentie bij zaken als BTW terugvragen;
 • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
 • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie, bij storing staan wij voor u klaar;
 • Standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsing;
 • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Tiel.

Voordelen van zonnepanelen in Tiel

Er zitten diverse voordelen aan de aanschaf van zonnepanelen in Tiel. U bespaart bijvoorbeeld flink op uw energierekening, wel met €50,- tot €100,-. Tevens gaat de waarde van uw woning flink omhoog. U draagt met zonnepanelen bij aan een beter milieu en u bent de komende 30 jaar verzekerd van groene stroom.

De zonnepanelen verdienen zichzelf dus terug. Dit kan al in 4,5 tot 7 jaar tijd. In sommige gemeentes is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aanschaf van zonnepanelen. Hierover geven wij u graag advies, aangezien dit per gemeente kan verschillen.

Diverse soorten en merken zonnepanelen

Er zijn diverse merken die zonnepanelen produceren. Wij verkopen enkel A-merk kwaliteit zonnepanelen van gerenommeerde fabrikanten. Wij vertellen u graag meer over deze merken:

 • Sharp zonnepanelen: dit Japanse merk behoort al 60 jaar tot de zonne-energie pioniers. Bovendien staat Sharp garant voor een uitstekende service én prijs-kwaliteitverhouding.
 • LG zonnepanelen: de zonnepanelen van LG zijn uitermate efficiënt en betrouwbaar te noemen. Zo bent u verzekerd van een hoge elektriciteitsproductie en een lange levensduur.
 • Sonnenstromfabrik zonnepanelen: een gerenommeerd merk uit Duitsland. Hun panelen hebben een hoog rendement en onbetwiste betrouwbaarheid.

Op onze zonnepanelen in Tiel zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 tot 30jaar.

Naast de zonnepanelen leveren wij ook omvormers van het merk Goodwe, SolarEdge en Enphase. Deze zorgen er voor dat de gelijkstroom die opgewerkt wordt door de zonnepanelen, omgezet wordt in een wisselstroom. De zonne-energie is dan direct te gebruiken in uw woning of bedrijf.

Complete service bij zonnepanelen

Wij bieden een complete service aan, als u er voor kiest om bij ons zonnepanelen aan te schaffen, geniet u van een complete service. Het begint met advies. Onze adviseur bekijkt het dak waar de zonnepanelen op komen. Als dit goed gekeurd wordt, zullen we u adviseren over het merk en soort zonnepanelen. De montage en installatie wordt ook door ons uitgevoerd, zodat u geen andere bedrijven in hoeft te schakelen. U kunt dan direct van uw zonnepanelen genieten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ziet u het zitten om uw woning te voorzien van zonnepanelen in Tiel? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Als u het contactformulier zo volledig mogelijk invult, kunnen wij een passende offerte uitbrengen. Indien u nog vragen hebt, of meer informatie wenst, is het ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Tiel