Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Vlaardingen

Investeren in zonnepanelen in Vlaardingen

Als u investeert in zonnepanelen in Vlaardingen, bespaart u op de energiekosten en tegelijkertijd werkt u mee aan een schonere wereld. Zonnepanelen hebben veel voordelen, daar ze energie opwekken door middel van de zon. Indien u overweegt om te investeren in zonnepanelen in Vlaardingen, is het verstandig om een expert in te schakelen voor gedegen advies. Zonnepanelen Xtra staat in Vlaardingen voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Dit is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Zonnepanelen in Vlaardingen aanschaffen bij Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies van een specialist;
  • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, Sonnenstromfabrik en SHARP;
  • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Vlaardingen;
  • Wij werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle en veilige montage, inclusief uitleg;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik.
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie, bij storing staan wij voor u klaar;
  • Standaard opbrengstgarantie tot 25 jaar na plaatsing;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Vlaardingen.

Wilt u advies of meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar onze helpdesk op 0184 – 724 999. U kunt uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De duurzaamheid van zonnepanelen

Als u de overstap maakt naar zonnepanelen, maakt u ook de overstap naar duurzame energie. Het aanschaffen van zonnepanelen wordt steeds meer aangemoedigd, omdat ze de energie op een groene manier opwekken. U draagt dus bij aan een beter milieu met de aanschaf van zonnepanelen. U wordt uw eigen energieleverancier en het energielabel op uw woning kan worden verbeterd. Dit heeft weer als gevolg dat de waarde van uw woning stijgt.

Het terugverdienen van de zonnepanelen

Doordat u uw eigen energieleverancier bent, kunt u de zonnepanelen weer terug verdienen. Dit doet u al in 4,5 tot 7 jaar. Daarnaast hebt u een rendement van 15% tot 25%, maar het is ook mogelijk dat dit hoger ligt. Zodra de zonnepanelen zichzelf terug verdiend hebben, kunt u nog vele jaren profiteren van de gratis stroom. U zult aan het eind van het jaar merken dat u een aanzienlijk lagere energierekening hebt.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woonsituatie zijn op het gebied van zonnepanelen? Op onze website kunt u via de rekentool berekenen hoeveel geld en energie uw zonnepanelen op gaan leveren.

Zonnepanelen Xtra als installateur

Wij zijn gecertificeerd monteur en installateur als het gaat om zonnepanelen. Wij kunnen deze klus voor u uitvoeren. Hiervoor hebben wij meerdere erkende certificaten, waar aan u kunt zien dat wij het werk altijd professioneel uitvoeren. Onze installateurs hebben allemaal de juiste vakkennis zodat uw zonnepanelen keurig op het dak geplaatst worden. Wij leveren enkel zonnepanelen van A-merken, zoals LG, Sonnenstromfabrik en SHARP. U kunt ook bij ons terecht voor de omvormer.

Naast het installeren van de zonnepanelen kunnen wij u ook voorzien van advies. Als u contact met ons opneemt voor de zonnepanelen, krijgt u altijd gratis en vrijblijvend advies. De monteur komt eerst langs om alles met u te bespreken. Hieruit wordt de beslissing gemaakt welk zonnepanelen pakket het beste op uw dak past.

Neem contact met ons op

Is het tijd om te investeren in groene energie en wilt u daar ons voor inschakelen? Neem dan direct contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies en een offerte. Als u het contactformulier zo compleet mogelijk invult, kunnen wij een passende offerte op maat maken. Via de knop hieronder vraagt u een offerte aan, u kunt ons ook bellen op 0184 – 724 999.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Vlaardingen

Vlaardingen - Leeghwaterstraat 14
P. Hoogendijk
8 poly zonnepanelen 240 Wp met 1 Solar River omvormer 2300TL, string 1 x 8 zonnepanelen