Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Voorburg

Zonnepanelen in Voorburg

Dé specialist voor zonnepanelen in Voorburg. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Voorburg.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Voorburg passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Voorburg langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Voorburg.

Hoeveel levert het op in Voorburg?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Voorburg wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Voorburg, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Voorburg biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Voorburg, vertrouwd en dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Voorburg

Voorburg - Graaf Florisstraat 4
M. Hoogland
12 zwarte AEG mono zonnepanelen 275Wp met 1 Solar Edge omvormer SE3000 en 12 optimizers.