Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Waarder

Zonnepanelen in Waarder

Dé specialist voor zonnepanelen in Waarder. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Sonnenstromfabrik. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe, Enphase en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Waarder.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Waarder passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Waarder langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Waarder.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Waarder.

Hoeveel levert het op in Waarder?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Waarder wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Waarder, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Waarder biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Waarder, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Waarder

Waarder - Prinses Margrietstraat 1
Anoniem
8 stuks zwarte mono Sharp zonnepanelen van 300Wp met 1 SolarEdge omvormer SE2200H en 8 optimizers.