Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Wijchen

Zonnepanelen in Wijchen: de opties en voordelen

Op zoek naar een regionale zonnepanelen expert in Wijchen? Maak dan kennis met Zonnepanelen Xtra. Als leverancier, adviseur en installateur van A-merken zonnepanelen en omvormers geven wij particulieren en bedrijven in regio Wijchen de mogelijkheid om te investeren in duurzame zonne-energie. Wij bieden verschillende zonnepanelen pakketten aan, dit is inclusief montage, installatie en service. Wat u van ons mag verwachten: we leveren hoogwaardige producten met echte garanties tegen een betaalbare prijs.

Voor gratis en deskundig advies over zonnepanelen in Wijchen bent u bij Zonnepanelen Xtra aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. Contact opnemen kan op meerdere manieren: via het contactformulier, terugbelverzoek, vrijblijvende offerte aanvragen of bellen naar de helpdesk.

Uw specialist in zonnepanelen in Wijchen

 • Gratis deskundig advies;
 • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, Sonnenstromfabrik en SHARP;
 • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Wijchen;
 • We werken regionaal en zijn vertrouwd;
 • Snelle en veilige montage, inclusief uitleg;
 • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik;
 • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
 • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie en standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsing.

Topmerken zonnepanelen en omvormers

De zonnepanelen, omvormers en montagesystemen die wij leveren zijn afkomstig van vooruitstrevende merken en gerenommeerde fabrikanten. Ze zijn onderworpen aan diverse testen, ook in de praktijk zijn de producten uitvoerig getest. De panelen beschikken over diverse certificaten, waaronder: CE, TÜV, IEC, ISO en PVcycle. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment:

 • SHARP zonnepanelen:
  Een Japans topmerk dat hoogwaardige zonnepanelen produceert. SHARP heeft al meer dan 60 jaar ervaring met zonnepanelen en hun panelen zijn gunstig geprijsd. Met SHARP heeft u zekerheid, geen loze beloftes.
 • LG zonnepanelen:
  Het bekende zonnepanelen merk LG beheert het volledige productieproces, waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. U mag rekenen op zonnepanelen met een hoge elektriciteitsprocedure en een extreem lange levensduur. De zonnepanelen zijn bekroond met diverse internationale awards.
 • Sonnenstromfabrik zonnepanelen:
  Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties van de glas/glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik. Deze hoogwaardige panelen combineren geavanceerde technologie met duurzame materialen om een betrouwbare energieoplossing te bieden voor uw huis of bedrijf.Met een uniek glas-op-glasontwerp bieden de zonnepanelen van Sonnenstromfabrik een uitzonderlijke duurzaamheid en langere levensduur. Het extra glaspaneel aan de achterkant zorgt voor extra bescherming tegen vocht, temperatuurschommelingen en andere omgevingsfactoren. Waardoor de panelen beter bestand zijn tegen de tand des tijds.

Bij zonnepanelen in Wijchen horen omvormers en montagesystemen. Wij gebruiken de omvormers van het merk Goodwe, SolarEdge en Enphase. Voor montagesystemen gebruiken wij standaard de materialen van de Nederlandse fabrikant Esdec.

Gunstig rendement

Zonnepanelen bieden een uitstekend rendement: 12% tot 22%. Kiezen voor zonnepanelen in Wijchen is een flinke investering, maar dit bedrag verdient u binnen 4,5 en 7 jaar weer terug. In de tussentijd gaan uw maandlasten met €50,- tot €100,- omlaag dankzij de lagere energiekosten. Ook gaat de waarde van uw woning of pand omhoog door de panelen op het dak. Het uiteindelijke rendement hangt af van verschillende factoren: het type zonnepaneel, de plaatsing op het dak, de rente op investering en de weersomstandigheden.

Installatie en montage van de zonnepanelen in Wijchen

Wij zijn een landelijk erkend installateur van zonnepanelen in Wijchen. Onze installateurs hebben een landelijk examen afgelegd en behaald. Waarbij wordt aangetoond dat onze mensen over voldoende vakkennis beschikken om de installatie en montage van zonnepanelen veilig te kunnen uitvoeren. Bij ons bent u dus gegarandeerd van een snelle en vakkundige service. Voor ieder type dak is er een speciaal montagesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de zonnepanelen stevig en betrouwbaar aan het specifieke dak worden bevestigd.

Maak een afspraak met de adviseur

Wilt u gratis advies ontvangen dat geheel vrijblijvend is? Kom dan met ons in contact, en maak een afspraak met een van onze adviseurs. Hij zal bij u thuis langskomen om de situatie te bekijken. U kunt ook de helpdesk bellen als u een vraag heeft of meer informatie wenst. Tot slot kunt u natuurlijk ook altijd een persoonlijke offerte aanvragen.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet en smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Wijchen

Wijchen - Donkerstraat 13
J.L. Gaertner
21 zwarte München Solar zonnepanelen 260 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE6000 en 21 optimizers.