Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Wijngaarden

Zonnepanelen in Wijngaarden

Dé specialist voor zonnepanelen in Wijngaarden. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Wijngaarden.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Wijngaarden passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Wijngaarden langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Wijngaarden.

Hoeveel levert het op in Wijngaarden?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Wijngaarden wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Wijngaarden, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Wijngaarden biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Wijngaarden, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Wijngaarden

Wijngaarden - van Tongerenstraat 12
W. van der Kooij
12 zwarte Sharp mono zonnepanelen 280 Wp met 1 Goodwe omvormer 3600D-NS, string 2 x 6 zonnepanelen