Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Zaltbommel

Zonnepanelen in Zaltbommel

Wilt u graag zonnepanelen in Zaltbommel laten plaatsen? Dat kan door Zonnepanelen Xtra, een erkend zonnepanelen installateur. Wij installeren en monteren de panelen op snelle en vakkundige wijze op het dak van uw huis. Daarnaast geven wij u altijd gratis en vrijblijvend advies. Onze deskundige adviseur komt graag bij u langs om te onderzoeken welke zonnepanelen het beste bij uw woonsituatie passen.

Zonnepanelen in Zaltbommel door Zonnepanelen Xtra

  • Gratis deskundig advies van een specialist;
  • Enkel hoge kwaliteit zonnepanelen van A-merken, o.a. LG, Sonnenstromfabrik en SHARP;
  • Zonnepanelen Xtra is erkend zonnepanelen installateur in Zaltbommel;
  • Wij werken regionaal en zijn vertrouwd;
  • Snelle en veilige montage, inclusief uitleg;
  • Na installatie zijn de panelen direct in gebruik, waar nodig verlenen wij assistentie bij zaken als BTW teruggave;
  • Monitoring van de opbrengst van eigen zonne-energie kan via pc, laptop, tablet en smartphone;
  • U ontvangt minimaal 25 jaar garantie, bij storing staan wij voor u klaar;
  • Standaard opbrengstgarantie tot 25 tot 30 jaar na plaatsing;
  • Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen in Zaltbommel.

Advies gewenst of direct zonnepanelen kopen? Neem contact met ons op voor een terugbelverzoek. Een van onze adviseurs belt u terug op een door u aangewezen moment. Het is ook mogelijk om direct via onze website een offerte aan te vragen.

Deskundig advies over zonnepanelen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de zonnepanelenbranche kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Onze gespecialiseerde adviseur brengt een bezoek bij u thuis en bekijkt eerst of het dak wel geschikt is voor de zonnepanelen. Als dit het geval is, bekijken we samen met u welk zonnepanelenpakket het beste bij uw woonsituatie past. De zonnepanelen kunnen op platte en schuine daken gemonteerd worden. Wilt u weten hoeveel zonnepanelen op uw dak passen? Dit kunt u berekenen via de rekentool op onze website.

Wij zijn een gecertificeerd installateur en zullen de zonnepanelen op vakkundige wijze op uw dak monteren. Dit doen we op een stevig dak montagesysteem van een Nederlandse fabrikant. Hier krijgt u 25 jaar garantie op. U weet zeker dat uw zonnepanelen goed op het dak liggen en dat u er zelf geen omkijken meer naar hebt. Indien er storing optreedt, kunt u ons namelijk altijd bellen.

Kwalitatief goede zonnepanelen in Zaltbommel

Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken zonnepanelen op de markt te verkrijgen. Wij verkopen enkel A-merk kwaliteit zonnepanelen van gerenommeerde fabrikanten. Dit zijn de merken Sharp, LG en Sonnenstromfabrik. Verder werken we met Goodwe, SolarEdge en Enphase omvormers. Dit zijn merken die zonnepanelen leveren met hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. Tevens haal je hoog rendement uit deze zonnepanelen. Op onze zonnepanelen in Zaltbommel zit minimaal 25 jaar garantie en u krijgt een opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen als investering

Zonnepanelen zijn een goede investering, daar ze een rendement van 12% tot 20% of zelfs meer kunnen behalen. De zonnepanelen verdienen zich in 4,5 tot 7 jaar helemaal terug. Daarnaast profiteert u vele jaren van gratis zonne-energie. Dit zal zich uitbetalen in een lagere energierekening. Via de rekentool op onze website kunt u niet alleen uitrekenen hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen, maar ook hoeveel geld en energie de panelen op gaan leveren.

Neem contact op voor een adviesgesprek

Vindt u het tijd om te investeren in zonnepanelen in Zaltbommel? Neem dan direct contact met ons op. U kunt een terugbelverzoek achterlaten, zodat wij u terug kunnen bellen op een moment dat het u uit komt. We zullen dan een adviesgesprek inplannen, waarbij een van onze adviseurs bij u langskomt om de situatie te bekijken. Uiteraard kunt u ook gelijk een offerte aanvragen. Dit doet u via de knop hier onder.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Zaltbommel

Zaltbommel - Oenselsestraat 1b
B. Zwaan
8 zwarte LG NeOn2 zonnepanelen 320 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE2200 en 8 optimizers.