Zonnepanelen Xtra
Zonnepanelen Xtra

Zoetermeer

Zonnepanelen in Zoetermeer

Dé specialist voor zonnepanelen in Zoetermeer. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, en Sonnenstromfabrik. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Zoetermeer.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Zoetermeer passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Zoetermeer langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Zoetermeer.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Zoetermeer.

Hoeveel levert het op in Zoetermeer?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Zoetermeer wel een rendement op van 15% tot 25% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Zoetermeer, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Zoetermeer biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 25 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Zoetermeer, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 25 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 tot 30 jaar.

Zonnepanelen-Zoetermeer

Zoetermeer - Van den Corputschans 29
Anoniem
8 stuks LG NeON2 V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge SE2200H omvormer met 8 optimizers.
Zoetermeer - Tremoliet 9
P. Kluiters
6 stuks zwarte Sharp zonnepanelen 300 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE2200H en 6 optimizers