Beesd

Zonnepanelen in Beesd

Dé specialist voor zonnepanelen in Beesd. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Beesd.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Beesd passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Beesd langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Beesd.

Hoeveel levert het op in Beesd?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Beesd wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Beesd, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Beesd biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Beesd, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Beesd

Beesd - Dr. A. Kuyperweg 19
Anoniem
14 stuks SHARP poly zonnepanelen 275Wp met 1 SolarEdge SE3500H omvormer en 14 optimizers.
Beesd - Prins Willem Alexandersingel 66
P. Masseling
12 zwarte LG zonnepanelen 270 Wp met 1 Goodwe omvormer 3600NS, string 1 x 12 zonnepanelen.