Bergen op Zoom

Zonnepanelen in Bergen op Zoom

Dé specialist voor zonnepanelen in Bergen op Zoom. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG en Panasonic. Tevens leveren we top omvormers van Goodwe en SolarEdge. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Bergen op Zoom.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Bergen op Zoom passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Bergen op Zoom langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Bergen op Zoom.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Bergen op Zoom.

Hoeveel levert het op in Bergen op Zoom?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Bergen op Zoom wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Bergen op Zoom, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Bergen op Zoom biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Bergen op Zoom, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Bergen op Zoom

Bergen op Zoom - Pieter Breughelstraat 26
Anoniem
8 stuks mono LG NeON2-V5 zonnepanelen van 350 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3000H en 8 optimizers.
Bergen op Zoom - Zwartewaal 43
Anoniem
10 stuks mono LG NeON2-V5 zonnepanelen van 340 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3500H en 11 optimizers.
Bergen op Zoom
Anoniem
16 stuks zwarte mono LG NeON2-V5 van zonnepanelen 320Wp met 1 SolarEdge omvormer SE5000H en 16 optimizers.