Berkel en Rodenrijs

Zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs

Dé specialist voor zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Berkel en Rodenrijs.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Berkel en Rodenrijs passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Berkel en Rodenrijs langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Berkel en Rodenrijs.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Berkel en Rodenrijs.

Hoeveel levert het op in Berkel en Rodenrijs?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Berkel en Rodenrijs wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Berkel en Rodenrijs biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Berkel en Rodenrijs, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Agaat 69
Anoniem
13 stuks LG NeON2 zonnepanelen 340 Wp + 5 x LG 320 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE5000H en 18 optimizers.
Berkel en Rodenrijs - Agaat 73
anoniem
9 stuks LG NeON2 mono zonnepanelen van 335 Wp met 1 SolarEdge omvormer SE3000H en 9 optimizers.