Beusichem

Zonnepanelen in Beusichem

Dé specialist voor zonnepanelen in Beusichem. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Beusichem.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Beusichem passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Beusichem langs voor een professionele aansluiting en montage van de zonnepanelen. Ook voor de nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Beusichem.

Hoeveel levert het op in Beusichem ?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Beusichem wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Beusichem, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Beusichem biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Beusichem, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Beusichem

Beusichem - Breedendamlaan 18
C. Versloot
14 zwarte Sharp mono zonnepanelen 285 Wp met 1 Solar Edge omvormer SE4000 en 14 optimizers.