Brandwijk

Zonnepanelen in Brandwijk

Zonnepanelen op uw dak in Brandwijk laten plaatsen door Zonnepanelen Xtra brengen veel voordelen met zich mee. Zo gaat uw energierekening met €50,- tot €100,- omlaag en gaat de waarde van uw huis juist omhoog. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter milieu en bent u de komende 30 jaar verzekerd van groene stroom.

Wij van Zonnepanelen Xtra zijn specialisten op het gebied van zonnepanelen. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies, jarenlange ervaring en een professionele installatie en montage. Zonnepanelen kopen doet u dus bij ons.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een groenere wereld? Investeer dan in zonne-energie en kies ervoor om duurzame energie op te wekken. Meer weten over zonnepanelen laten plaatsen in Brandwijk door een zonnepanelen installateur? Neem dan contact met ons op of vraag een terugbelverzoek aan.

PV-panelen van kwaliteit

Zonnepanelen worden ook wel PV-panelen genoemd en zetten zonne-energie om in stroom. De panelen wekken gelijkstroom op. Daardoor is er altijd nog een omvormer nodig die gelijkstroom verandert in wisselstroom. Uiteraard plaatsen wij ook omvormers voor u.

Op onze website vindt u verschillende soorten merken zonnepanelen. Zo heeft u de keuze uit merken van top kwaliteit als Panasonic zonnepanelen, Sharp zonnepanelen, LG zonnepanelen, Goodwe omvormers en SolarEdge omvormers.

“Erkend zonnepanelen installateur in Brandwijk verzorgt de complete installatie en montage”

Waarom zonnepanelen kopen in Brandwijk?

Zonnepanelen kopen is een flinke investering. Toch is het de moeite meer dan waard. Wij vertellen u graag over de voordelen:

  • De panelen verhogen het energielabel van het huis en maken uw huis aantrekkelijker voor eventuele verkoop;
  • Zonnepanelen kopen levert u een rendement van 12% tot 20% of hoger op;
  • Vanaf het plaatsen van een compleet systeem zonnepanelen door Zonnepanelen Xtra is de terugverdientijd tussen de 4,5 en 7 jaar;
  • Nadat uw geld is terugverdiend, profiteert u van gratis zonne-energie en kunt u flink op uw energiekosten besparen;
  • Onze zonnepanelen, geproduceerd door topmerken, gaan 30 jaar lang mee en worden altijd gemonteerd met een montagesysteem van een Nederlandse fabrikant met 20 jaar garantie;
  • Het is mogelijk om een duurzaamheidslening voor zonnepanelen in Brandwijk aan te vragen, waardoor zonnepanelen kopen nog aantrekkelijker is.

Zonnepanelen installateur in Brandwijk inschakelen

Ook voor installatie en montage van zonnepanelen in Brandwijk kunt u ons inschakelen. Wij hebben erkende installateurs in dienst die voorzien zijn van de juiste certificeringen. U kunt dus rekenen op een betrouwbare zonnepanelen installateur in Brandwijk die de panelen monteren en installeren. Nadat de complete installatie voltooid is, wekt u vanaf dat moment uw eigen groene stroom op.

Zonnepanelen in Brandwijk gezocht?

Heeft u de beslissing gemaakt en wilt u zonnepanelen in {plaatsnaam] kopen? Kom dan in contact met Zonnepanelen Xtra, dé specialist op het gebied van zonnepanelen. U kunt direct een offerte aanvragen of eerst een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.

U kunt op onze website berekenen hoeveel zonnepanelen op uw dak passen. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Brandwijk

Brandwijk - Gijbelandsedijk 106
Anoniem
10 zwarte LG NeON2 zonnepanelen van 325 Wp met 1 Goodwe 3600D-NS omvormer, string 1 x 10 panelen.
Brandwijk - Gijbelandsedijk 206a
Anoniem
10 zwarte LG NeON2 zonnepanelen van 320 Wp met 1 SolarEdge SE4000H omvormer en 10 optimizers.
Brandwijk - Gijbelandsedijk 125
M. Sterk
22 zwarte mono zonnepanelen 250 Wp met 2 Aurora Power One omvormers 3.0TL, 2 strings 2x11 zonnepanelen.