Breda

Zonnepanelen in Breda

Dé specialist voor zonnepanelen in Breda. Zonnepanelen Xtra levert alleen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Waaronder de merken; Sharp, LG, Panasonic en Solar Frontier. Zonnepanelen Xtra is dé installateur van zonnepanelen in de regio Breda.

Gratis en Deskundig advies

De experts van Zonnepanelen Xtra adviseren u graag welke zonnepanelen het beste bij uw situatie in Breda passen. Onze vakmensen verzorgen alle benodigde berekeningen en wij komen graag bij u in Breda langs voor een professionele aansluiting en montage van de panelen. Ook voor nazorg kunt rekenen op onze uitstekende service in Breda.

Erkend installateur

Zonnepanelen Xtra is een landelijk erkend installateur, waardoor u er zeker van bent dat u met een echte vakman te maken heeft met de juiste certificering in Breda.

Hoeveel levert het op in Breda?

Welke keuze u ook maakt, zonnepanelen leveren in Breda wel een rendement op van 12% tot 17% en hoger! Dit ligt beduidend hoger dan wanneer u uw geld bij een bank onderbrengt, dat is vaak voor nog minder dan 0,5%. De terugverdientijd van een compleet systeem zonnepanelen in Breda, geïnstalleerd door Zonnepanelen Xtra, is tussen de 5 en 7 jaar.

Zonnepanelen Xtra service

Ook na de levering in Breda biedt Zonnepanelen Xtra een goede begeleiding en advies. Op onze zonnepanelen zit minimaal 12 jaar garantie en een opbrengstgarantie van 25 jaar. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Zonnepanelen Xtra – Dé zonnepanelen specialist in regio Breda, vertrouwd dichtbij.

Kies voor Zonnepanelen Xtra

Regionaal en vertrouwd.
 Erkend installateur.
A-merken zonnepanelen en omvormers.
Gratis en deskundig advies.
Professionele installatie en montage.
Na installatie direct klaar voor gebruik.
 Monitoring via pc, laptop, tablet, smartphone.
Altijd optimaal rendement uit uw zonnepanelen.
Minimaal 12 jaar garantie op al onze zonnepanelen.
Opbrengstgarantie van 25 jaar.

Zonnepanelen-Breda

Breda - De Heiningen 6
Anoniem
10 stuks LG NeON2 V5 zonnepanelen van 325Wp + 3 x LG 340Wp met 1 SolarEdge SE4000H omvormer en 13 optimizers.
Breda - NIeuw Asterd 5
Anoniem
15 stuks LG NeON2 A5 zonnepanelen van 340Wp met 1 SolarEdge SE4k-E omvormer en 15 optimizers.
Breda - Klein Zand 2
K. Los
10 Sharp Back contact zonnepanelen 256 Wp + 16 Solar Frontier 160 Wp dunne film zonnepanelen met 1 Fronius 5.0 omvormer.